luni, 9 ianuarie 2012

Secret things sau un altfel de film....

Pentru cei (si mai ales cele) care sunt fane comedii romantice (cum ma mai loveste pe mine cate un chef), va recomand sa iesiti de pe traiectorie si sa va uitati la Secret Things. Sa nu faceti ochii mari din momentul in care cititi acolo ca e erotic, nu pentru asta vi-l recomand. Pentru astfel de chestii, exista o multime de alte site-uri cu filmulete (de care nu vom vorbi aici).


Filmul suprinde povestea (pam-pam, ce clasica sunt!) a doua domnisoare prinse in menghina vietii. Sa nu o dam la intors. Amandoua somere, una mai open-minded, fosta balerina si de trecut la CV fosta dansatoare intr-un bar, unde nu, nu era striperita, dansa direct goala si performa alte activitati in fata unei multimi, activitati de efectuat in intimitate. Dar pe cealalta domnisoara, care se incadreaza fix in tipologia fetei cuminti, inhibate, fix asta o atrage. Capacitatea celeilalte de a fi total dezinvolta in fata publicului si de a-i domina. Va dati seama ce rezulta de aici!

Avem o poveste clasica a maestrului care il trainuieste pe ucenic nu neaparat in ceea ce inseamna sexualitate, ci mai degraba cum sa te simti oki in pielea ta si cum sa fii stapana pe tine. Pasul urmator nu e nimic decat un plan de a cuceri barbati puternici. Primul detaliu pe care l-am retinut a fost reteta maestrei de a cuceri un barbat: il tentezi  de il innebunesti, il ai, ii dai semne ca il inseli, il lasi sa te prinda cand il inseli, eventual chiar cu o femeie, si apoi el ca un nebun te va uri pentru ca apoi sa se intoarca la tine. Prea complicat, daca ma intrebati pe mine, prea iti trebuie un plan si ... daca e sa jucam sincer, asta cu planurile nu prea e ok.



De ce va recomand filmul? Pentru ca veti gasi niste lectii importante despre cum sa te simti oki cu tine, despre cum sa lasi inhibitiile deoparte, despre cum sa faci lucruri nebunesti (uneori si in public:P), despre cum sa planifici (atunci cand e cazul). Si despre cum uneori e mai bine sa lasi ratiunea sa isi spuna cuvantul. Pentru ca si barbatii te pot juca pe tine. Atentie sa nu iti pierzi capul, prea tare! :d

Vizionare placuta!

Niciun comentariu: