joi, 15 decembrie 2011

Fetelor, puneti baietii la treaba!

"Ea: Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nu crezi ca (si aici falfaie din gene) ai putea face si tu ceva in privinta burtii?
El: Nu, pisi, zau ca nu am ce face. E mostenire genetica. Si tata o are. Am incercat sa scap de ea, dar nu se poate!
Ea ofteaza resemnata."

Uimitor sau nu, discutia aceasta este inspirata din fapte reale:))) cu exagerarile de rigoare (numarul mare de i-uri de la pisi). Dar s-a intamplat. Pardon, mi s-a intamplat. Spune-mi tu, draga cititoare, daca nu te-ai trezit macar o singura data
Imaginandu-ti cum ar fi daca.....AR FI MAI MICA?

Partial voi da vina tot pe noi fetele.. pentru ca asa i-am obisnuit. Ei stiu ca ii placem si cu, si fara... burta desi am intalnit si exemplare feminine care aveau in lista de bifat: neaparat sa aiba bicepsi, tricepsi si alte chestii de psi:)) Daca ne-am orienta toate dupa criteriile astea, ar fi si mai mare razboiul pe barbati. Si doi la mana, am si si mai nefericite. Pentru ca uneori un ambalaj frumos, ascunde .... un mare gol.

Saptamana trecuta ma intreba un amic ce calitati trebuie sa aiba un tip ca sa imi placa de el si i-am raspuns rapid doar atat: sa fie destept. S-a uitat la mine ciudat si s-a mirat ca lista nu continua. Dupa vreo 10 de secunde am adaugat si bunul simt. Astea sunt vitale dar daca ar fi sa imi fac un checklist, ar mai dura vreo 30 de minute pana sa o termin. Si nici pe ultimul loc nu ar fi: sa aiba bicepsi si tricepsi. Pentru ca sunt lucruri mult mai importante decat asta. 

Si totusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zau, suntem si noi oameni! Da, femeile sunt si ele oameni. Stiu ca pare ciudat. Si tot da, am prefera si noi nu neaparat un abdomen sculptat, dar macar unul.... cu o forma mai bine definita decat cea a unei mingii de fotbal. Nu ca fotbalul nu e un sport simpatic, e sportul rege. Tocmai de aceea vedeam fetele ca se uita la meciuri (a se citi fundurile fotbalistilor).


Asa ca dragii mei baieti:
  • nu, burta nu este o mostenire genetica; poate tatal tau o are, dar el si-a castigat-o dupa ani multi de munca, tu ai abia 20 sau 30 de ani.
  • nu, crede-ma nu se moare daca faci abdomene. Am incercat si eu si am supravietuit. 
  • da, tot pe voi o sa va placem. Nu avem de ales.... sunteti tare simpatici cand ne tineti in brate, cand radeti la filme romantice si noi plangem, cand ne uitam in oglinda si ni se pare ca ne-am ingrasat si voi doar ne dezbracati din priviri, cand faceti mutra aia serioasa daca ne uitam (din greseala) la un tip. De fapt ne uitam la prietena lui - ne placeau hainele ei:))
Iar pentru dragele mele fete, eu as zice sa ii mai puneti la treaba. Schimbati putin de tot standardele...nu vrem sa fie Silvester Stallone, dar eu as proclama o noua regula: sa nu aiba burta mai mare ca a noastra:)))) Foarte simplu si foarte echitabil! Asta da egalitate intre sexe!:))))

Tot discutand cu amicul meu, l-am anuntat si de postarea de azi si mi-a zis ca nu o sa rezolv nimic, pentru ca barbatii nu o sa se mobilizeze. Nu vreau sa declansez ditamai campania nationala: Dati burta jos!:))) 
Doar ziceam si eu .. asaaaa...cum ar fi daca?:))) 

Si ca daca are nevoie de putin ajutor si nu stie de unde sa porneasca... am eu o recomandare. De fapt, de aici a pornit si inspiratia mea... mai precis de la partea cu scuzele care cred ca e valabila si pentru noi, fetele. Eu m-am regasit pe acolo:))) Asa ca pentru baieti, aveti site-ul, iar pentru noi....eu una din ianuarie ma intorc la dansuri:))) E practic, e fun, nu e stresant, e ieftin, e fun, ajung si in salsa. Burta jos!

De aici, 
Numai zambete!

PS: Stiu ca baietii nu o sa ma mai placa deloc. Mi-am asumat riscul asta. Luati-o ca pe o mini-gluma inspirata din realitate. Injurati-ma, treceti mai departe (si faceti vreo 2 abdomene:))))

PS2: Asa cum voi va uitati (a se citi "salivati" la femeile din filmele XXX - si pe buna dreptate) asa si noi -dar in proportie mai mica - din cand in cand ne lasam furate de un ...peisaj mai bine lucrat:D

PS3: Sunt departe de perfectiune. Nu am abdomenul plat si ieri am iesit cu o prietena buna...ghiciti unde - la Mac! :)) Si am comandat un Big Mac. Dar mi-am iesit din mana ca nu l-am putut manca pe tot:)) 


PS 4: O solutie amiabila: apucati-va impreuna de .. miscare. Ia-l subtil intr-o seara la o tura de .... abdomene, continuati cu.. ce stiti voi mai bine si poate datile viitoare da o tura pana la sala:)) Si tu pana la dansuri. Eu acolo te astept!:d




Niciun comentariu: