vineri, 16 mai 2008

Cum sa fii sexi....:D


Nu am scris de ceva timp si nici nu prea aveam de gand sa scriu..dar tot am atras vizitatori.. facand nimic:P ceea ce e bine.. Am fost si pe invisible 2 sapt si am descoperit nenumarate beneficii.. Inca nu am revenit la statusurile mele.. Pentru cei care cauta o explicatie aici nu o veti gasi. Nu am murit, nu am patit nimic rau, ma rog, viata mea e cu aceleasi urcusuri si coborasuri..:)) 
Mi-au venit cateva idei de scris si erau si inteligente dar pana ajung la calculator raman doar chestiile mai stupide asa ca va trebui sa va multumiti cu ce primiti :P

De asemenea pentru cele mai ales care se gandesc ca o sa le dezvalui cum sa fie sexi, nu mai cititi pana la capat.. Ar fi trebuit sa va asteptati sa NU gasiti asa ceva aici. Dar pentru sfaturi exista www.pitzipoanca.org. Suuuper extra mega site..

Pentru cei care stau toata ziua cu nasul in hi5, deja pozele de acolo nu sunt o surpriza... super tipele, frumoase, destepte, si devreme acasa.  Iti alegi pozitia: pe pat, sub pat, pe wc, [sub wc nu se poate:P], in cada. Trebuie sa recunosc ca au inspiratie. Site-ul e mortal, am ras de m-am prapadit- recomandarea unui coleg de serviciu.

Si m-am gandit eu in timp ce savuram sau ma oripilam la anumite poze- oare nu asta vor baietii? Adica.. nu stiu.. cand eram eu mai mica- tipele de genul asta vrajeau toti baietii. Acum cand au crescut si baietii nu mai vor tipe din astea.. Eeeee, mofturosilor :))

Si ca sa nu fiu rea, sa va ofer ceva si din inspiratia mea.. deci, stati sa vad ce imi pot scoate neuronii.. cum sa fii sexi? hmmm.. in timp mi-am dat seama ca, cu cat te straduiesti mai tare, cu atat nu iti iese nimic. Asa ca mai bine, cand iti alegi tinuta, nu te gandesti: in seara asta o sa fiu sexi si o sa ii dau pe toti pe spate. Cred ca e deja clasica exprimarea: daca iti plac hainele si ITI VIN BINE.. repet iti vin bine.. si te simti increzatoare.. asta e tot ce conteaza. Nu o sa intru in detalii gen: nu luati blugi cu talie joasa daca aveti fundul mare sau sunteti late in solduri, sunt chestii de bun simt..

Cred ca a fi sexi se reduce la a avea incredere in tine...Si asta e tot.. nimic mai mult.. partea grea e sa si ajungeti la stadiul in care sunteti multumite de voi... dar noi cam suntem vesnic nemultumite! E grea viata :))