vineri, 23 ianuarie 2009

11 minute

11 minute. Durata unui act sexual. Cele 11 minute care m-au facut pe mine atat de fericita miercuri seara. De atata a fost nevoie- 11 minute pentru a zambi joi toata ziua, pentru a privi lucrurile cu alti ochi si pentru a imi spune: asta vreau si pentru asta o sa lupt.

Nu exista zi in care sa nu se discute despre sex, zi in care cel putin una din replicile mele sa nu fie o aluzie la asta.  Parerea mea este ca sexul este cel mai simplu lucru de obtinut. Cel putin, pentru mine, in clipa asta pot spune cu foarte mare siguranta, ca nu e o problema sa imi obtin un partener de joaca:P Si inca nu unul vai de capul si de zilele lui. 

Cred ca fiecare este liber sa faca ce vrea in intimitate, sa exploreze fiecare pagina din Kamasutra, sa vorbeasca liber despre fanteziile lui si, daca sunteti mai indrazneti, sa le si puneti in aplicare. Ce rost are atunci sa te bucuri de celalalt daca nu puneti si lucrurile in aplicare, oricat de traznite ar fi ele? Important este sa iti gasesti un partener foarte deschis si la randul tau, sa incerci sa oferi acelasi lucru.

Sexul este o parte extrem de importanta din orice relatie. Nu se poate fara. Asta inseamna sa te daruiesti celuilalt. Este ca si cum ai spune: imi plac savarinele. Pai daca iti plac, nu le si mananci?:))))

Se poate si sex fara a fi intr-o relatie. Casual sex. Fara inhibitii, doar nu va mai vedeti a doua zi, o experienta intensa... E o lume libera si fiecare face ce vrea si cu cine vrea:P Ati mai fost recent in twice? Super tipe, super corpuri, super bete, super available. Din nefericire, tipii erau super beti si super pensati. Nu sunt material foarte bun pentru o aventura de o noapte mai ales ca ar fi preferabil ca tu sa fii putin beata si el aproape deloc:)) 

Pana la urma, trebuie sa devenim experimentati. Daca nu stim totul despre sex, atunci cum vom putea oare sa ne vrajim si sa ne cucerim unii pe ceilalti? Ia cititi de aici.. o scena.. de .. sex..

"Femeia din fata lui era certa: nu ajungeau vinul, focul, tigara, compania: era necesar alt gen de betie, alt gen de flacara. Femeia purta o bluzita cu bretele, isi lasase un san la vedere, putea sa ii vada carnatia, mai mult maslinie decat alba. O dori, o dori mult.

Maria remarca schimbarea din ochii lui Ralph. Faptul de a se sti dorita o excita mai mult ca orice altceva. Nu avea nimic de-a face cu reteta conventionala- vreau sa fac dragoste cu tine, vreau sa ma casatoresc cu tine, vreau sa ai orgasm, vreau sa fac un copil, vreau angajamente. Nu, dorinta era o senzatie libera, sloboda in spatiu, vibrand, umpland viata cu vointa de a poseda ceva- si asta era de ajuns, vointa asta impingea totul in fata, darama muntii, ii umezea sexul.

Cu o lentoare calculata, isi lasa in jos si cealalta bretea si bluzita i se prelinse pe corp. Apoi, isi descheie sutienul. Si ramase asa, cu partea superioara a corpului complet goala, inchipuindu-si ca el avea sa se arunce asupra ei, sa o mangaie, sa-i faca declaratii de dragoste, sau,daca era destul de sensibil, sa simta, in propria-i dorinta, insasi placerea sexului.

Barbatul nu se misca. La inceput isi simti o anumita timiditate in privire, care insa nu dura mult. El o privea, si in lumea imaginatiei sale o dezmierda cu limba, faceau dragoste, asudau, se imbratisau, amestecau tandretea si violenta, strigau si gemeau laolalta.

In lumea reala insa nu spuneau nimic, nici unul din ei nu facea vreo miscare si asta o excita si mai mult, fiindca si ea era libera sa gandeasca dupa voie. Il ruga sa o atinga cu blandete, desfacea picioarele, pronunta fraze romantice si vulgare ca si cum ar fi fost totuna, avea mai multe orgasme, ii trezea pe vecini, trezea lumea intreaga cu strigatele ei. 

Sudoarea incepu sa se prelinga de pe fruntile amandorura. Din cauza semineului aprins, isi spuneau unul altuia in gand. Dar atat barbatul, cat si femeia din livingul acela isi atinsesera limita, isi folosisera intreaga imaginatie, traisera impreuna o vesnicie de clipe incantatoare."

V-ati dat seama sper ca cei doi nu au facut sex. Daca nu, traducerea vizuala a acestei scene o gasiti aici:

Asa ca, daca nu v-ati prins pana acum, va recomand cu cea mai mare caldura cartea numita "11 minute", scrisa de Paulo Coelho. Veti intelege de acolo, zic eu, multe, precum si toata filozofia mea sau aproape, legata de sex si relatii si uitati-va la filmul "40 de zile de 40 de nopti fara sex" .. E super, super frumos. Scena de acolo e.. Nu stiu daca e posibil asa ceva.. dar I would surely like to know:P

Daca v-am ametit total de cap, ideea e urmatoare: sexul is fun, verrrrrry much fun, dar mult prea usor de obtinut. Asa ca pentru cei care ofera doar sex: nu e de ajuns (decat in momentele in care chiar nu vrei decat atat). Pentru cei care vor o relatie serioasa dar nu stiu ce inseamna sa faci dragoste ca nebunul: mai sunt lucruri de invatat.

I rest my case.. for now:)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Neaparat sa vezi si In the mood for love pentru o cu totul alta perspectiva