miercuri, 18 februarie 2009

Exista prietenie intre un barbat si o femeie?

Nu. Nu va asteptati sa incep direct cu raspunsul? :)) Tzeapa. Mai schimb si  eu tehnicile:)) Cum as putea altfel sa va surprind?

Ar fi fost momente din viata mea in care as fi sustinut sus si tare ca da, exista prietenie intre un baiat si o fata. Dar haideti sa analizam putin. Prietenie= vorbit foarte des, sharuit probleme, iesit din cand in cand la un film, discutat despre relatii si probleme cu baietii/fetele, ajutat in caz de urgenta, vorbit f des ca si cu cea mai buna prietena.

Daca se indeplinesc toate aceste conditii, este clar ca la un moment dat se va intampla urmatorul lucru: unul se indragosteste de celalalt, celelalt nu, sau se placeau deja dar au ignorat acest lucru. Stiti filmele alea lacrimogene (la care ma uit eu) in care ei doi sunt super prieteni, el o sfatuieste tot timpul, o ajuta cand se desparte de altul si intr-un final ii marturiseste dragostea lui? Ea ii spune ca nu il iubeste, si , abia cand il pierde, isi da seama ca simte acelasi lucru?

Vedeti, nici in filme nu exista prietenie intre un barbat si o femeie:)) Prietenie pura, prietenie, apropo, bilaterala. Trebuie sa fiu mai clara. Daca doi oameni se inteleg atat de bine si comunica atat de bine este aproape imposibil ca la un moment dat, constient sau mai putin constient, sa nu se indragosteasca. Ar putea fi amandoi fraieri si da, nici unul sa nu recunoasca. Fraieri, as I said.

In rest, mai exista relatii pe care uneori ne-am amagit caracterizandu-le drept prietenie. Unul din cei doi protagonisti e indragostit de celalalt si il ajuta si e alaturi de el/ea. Oricat de frumoase ar fi aceste relatii de pseudoprietenie, ele nu vor rezista. Din momentul in care iti dai seama ca celalalt e indragostit de tine si tu chiar nu simti nimic, decat amicitie, e cazul sa rupi lucrurile astfel incat el sau ea sa sufere cat mai putin. A continua, prefacandu-te ca nu stii nimic, ar insemna sa ii dai sperante. Celalalt iti ofera totul iar tu nu oferi decat jumatate. Este o prietenie unilaterala si e a naibii de dureroasa cand se termina, dureroasa pentru ambele parti. Unul a pierdut speranta de a fi cu cel de care e indragostit, celalalt a pierdut un prieten f bun.

Am mai intalnit si un alt treilea tip, prietenie bilaterala mascata:)))) O prietenie in care cei doi sunt atrasi unul de celalalt, se inteleg extrem de bine, dar nu sunt capabili de ceva serios.  Asta e prietenia distractiva. Un flirt permanent si ajutor in momentele dificile. Nici asta nu prea tine pentru ca flirtul permanent pana la urma trebuie sa duca la ceva...:)

Dar exista amicitie cu un baiat... si prietenie tot cu un baiat, numai sa fie homosexual. De ani de zile imi doresc asa ceva. Va rog insistent de ziua mea (e in octombrie, aveti timp) sa imi gasiti si mie un prieten homosexual. plsssssssssssssssssssss... sunt foarte amuzanta si putem sta de vorba despre orice.... oriceeeeeeeeeeee..... si daca vrea, poate sa ma critice si la stilul vestimentar:))) 

Dupa cum spunea o buna colega de-a mea de munci, am o gramada de amici, foaaaaarte multi amici..si ma inteleg foarte bine cu toti..:) deci macar la capitolul asta sunt o super specialista :) Si pentru ca nu puteam sa inchei blogul fara un sfat, o metoda buna de a te apropia de cineva este sa ii fii amic/amica.. in timp se formeaza puntea aia de comunicare, lucrurile sunt foarte relaxate si e usor sa deviati.. de la subiect..:D I am a little devil, me know. Melodia nu are nici o legatura cu blogul dar imi place mie fffff mult si nu e nici un apropo la grupul "betivilor" abonati la papanasi:))  Un live suuuper.. da, imi place pink.. si acum imi amintesc de concertul ei din Bucuresti de acum 2 ani.. la care aveam bilet.. si nu m-am dus.. din cauza unei prietenii unilaterale...life's complicated:) 

2 comentarii:

moonlight spunea...

La chestia asta, sunt de acord cu tine...

Anonim spunea...

exista asa ceva. exista prietenie de genul asta intre o femeie si un barbat si nici unul nu trebuie sa aibe vreo anume deviatie pe plan sexual. cand doi oameni se intalnesc si se completeaza la modul ideologic perfect si nu exista totusi nici o tentatie pentru mai mult. i know for sure that this exists.i have such relations.
p.s : travestitii se pun? pot sa iti aduc o paula, fosta paul, actuala si bisexuala ;;)
cat despre homo .....sapiens cu preferinte pentru acelasi sex ....iti recomand cu caldura cologne (germany). raiul lor. ;;)