miercuri, 11 martie 2009

Cu caciulitza sau fara?

Da. Ati citit bine si fix despre asta e si blogul. Desi azi intentionam sa dedic un blog despre cum sa faci lucrurile ca la carte intr-o relatie si tot sa o dai in bara, acest subiect este mult mai important.

Se iau urmatoarele ingrediente: 3 baieti destul de destepti din punctul meu de vedere si una bucata fata, alias Petruta. Dupa o emisiune de stiri pe sanatate, abordam intr-o discutie foarte elevata problema contactului sexual neprotejat. Nu cred ca am fost vreodata mai mirata sa aflu ca un tip cu o activitate sexuala destul de bogata sau cel putin asa presupun, nu foloseste minunata caciulita, alias prezervativ. Am zis ca glumeste. Dar NU. El vorbea serios. Si nu, nu are o relatie serioasa in care sa poti spune prin reducere la absurd ca ai incredere in celalalt partener si fata ia anticonceptionalele ca sa nu ramana insarcinata.

"Dar Petruta, nu suport, nu simt nicio placere. E atat de cald si umed acolo, cum vrei sa mai port caciulitza in Florida?" :)))) N-am putut decat sa rad si in acelasi timp sa ma sperii. Bine ca nu eram singura care a avut aceeasi reactie.  "Tu nu stii cum e!" Bun, recunosc, nu stiu cum e. Bafta mea ca sunt femeie:D:D:D :))) Dar argumentul meu final a fost ca problema e pur si simplu de ordin psihologic si el a fost de acord cu mine. Nu vreau sa imi sariti acum in cap, am inteles, prezervativul diminueaza din placere. Bineeeeee.. nu va contrazic.

Aveti nevoie cumva de o enumerare a bolilor cu transmitere sexuala? Dati un google, sunt liste nenumarate, descrieri picante si pentru unele pun pariu ca gasiti si poze:)) Mai bine 10 ani traiti cum trebuie decat 60 dar pierduti- un alt argument oferit pentru a ma combate. Nu am de spus decat atat: dar 60 de ani traiti cum trebuie?:D:D:D:D:D:D Da, stiu, dupa o anumita varsta nu mai merge motorasul atat de bine. Desi.. as avea eu cateva exemple de cupluri care o faceau si pe la 65 de ani. Nu ma intrebati daca era bine sau nu.. e mai bine sa nu intram in astfel de detalii.. :))

Sincer credeam ca numai adolescentii aflati la inceputul vietii sexuale nu stiu ce e ala un prezervativ si cum se foloseste. Credeam ca numai fetele inca necunoscatoare in ale sexului mai pot adresa pe diferite forumuri de discutii pentru femei: daca sunt virgina si fac sex pentru prima oara, nu pot ramane insarcinata, nu? NUUUUUUUUUUUUUU.. Exista o regula: prima oara, fiind inca in trial version, nu poti ramane insarcinata. Pai mai intai nu trebuie sa vezi si tu ce se intampla? Copilul vine mai tarziu.. cand l-ai programat:))))))) Si mai ales credeam ca femeile emancipate care aleg sa duca o viata plina de aventuri sunt destul de inteligente incat sa se protejeze. M-am inselat. Din nefericire, inaintarea in varsta nu inseamna si o crestere a.... inteligentei.

Faceti sex, cu cine apucati, cand apucati, cum apucati! Dar faceti-o protejat! Nu stiti niciodata ce a fost inainte de partida respectiva - as prefera sa ma exprim inca destul de elevat ca sa nu va ofer descrieri prea clare! Increderea se castiga greu oricum- de ce la capitolul sex sunteti atat de naivi?:)))) 

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ca bine le zici tu, Petruta! Dar ce poti sa le faci...pana la urma fiecare decide ce si cum face. Dupa parerea mea, sunt niste inconstienti.

Anonim spunea...

Auzi, dupa fata ta asa nu prea vad ca ai cunostiinte de spre viata sexuala..citesc ca ai aprox 24 de ani... adevarul e ca habar nu ai.. plus esti virgina convinsa...de fapt convinsa pe dracu..ca o bagi cu 10 maini...asa ca domnisoara ce stii tu despre viata sexuala? trage singura concluzia...cosurile si moaca ta te dau de gol...

Petruta spunea...

:)) Chiar ma amuz.. cred ca ai citit alt blog.. ca sincer ai gresit persoana. Cosuri? Imi pare rau.. le-am uitat acasa:P

Virgina convinsa si mi-o bag cu 10 maini? Mai, mai.. ne cam contrazicem aici..:P Asa ca decide-te odata si anunta-ma si pe mine:)

Intre timp, vezi ca DESPRE se scrie intr-un singur cuvant si un barbat adevarat se semneaza. Ce, nu esti un barbat adevarat? Offff.. si eu care speram:))

Anonim spunea...

helloooo ....asteptam un nou post a la petruta!!! e luni, e inceput de saptamana, avem nevoie de ceva nou si haios ca sa trecem si peste saptamana asta!