miercuri, 15 iulie 2009

Vreau si eu la Bruxelles :)


Neatza guys,

Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine. Azi la emisiunea de dimineata am comentat un articol despre EBA si prima ei sedinta in Parlamentul European. Credeam ca lucrurile se vor opri aici. Dar presa italiana i-a facut si poze, poze care au ajuns la mine prin amabilitatea prietenilor mei nebuni (Nona e capul rautatilor:P and me loooooooove her pentru asta:P) 

Sa nu imi ziceti mie de nu se incadreaza perfect Elena Basescu la Bruxelles... Pentru mai multe poze dati click aici Doamne, te rog, stiu ca sunt mica si nasoala, sunt o urata, sunt o nashpeta, sunt o .. nu stiu cum as mai putea sa ma mai jignesc.. dar te rog, macar o data, mai da-mi sansa sa ma duc in vizita la Bruxelles. PLSSSSSSSSSSS.. ai vazut ca anul trecut am fost cuminte si am muncit. 2 zile la Bruxelles si eu am muncit! Daca pe Eba ai trimis-o acolo pe termen lung, pe mine 2 zile, se poate, se poate, plssss?

De aici, numai zambete si diseara niste poze cu mine la Bruxelles:P 


Un comentariu:

Agolan spunea...

Sprijină acum campania ANTI-GAY FEST! http://agolan.info/anti-gay-fest/ Sunt convins că şi tu vei fi deacord cu materialele de acolo!