vineri, 16 octombrie 2009

25!

Atatia ani au trecut..de cand sunt eu pe planeta asta. M-am nascut pe 14 octombrie 1984 undeva pe la 23.04 minute. Copil de nota 10. Asa au zis doctorii.. le-am aratat eu de ce sunt in stare. Ma simt de 100 de ani, nu de 25. Si e de bine. Ma uit inapoi si ma minunez! Am trait multe.. nu toate bune.. de fapt, nu multe au fost bune. Tin minte ca aveam vreo 11 ani, deja se instalase starea de domnisorie:P si ma uitam la tipele de 25. Le vedeam ca pe niste femei tinere... si ma intrebam cum o sa fiu eu:P Iar eu... sunt in urma.. sunt o adolescenta mai matura:P So, here I go.

1. Viata e frumoasa. Oricat de stupid, banal, plictisitor ar putea fi.. viata e frumoasa. Am luat de-a suturi in fund.. ohooo.. si totusi.. viata e un dar.. Oricat de trista as fi, argumentul asta intotdeauna sta in picioare.

2. Lumea e rea. Multa vreme am luptat pentru a avea viata pe care mi-am dorit-o. Voiam sa ies din carapace pentru ca mi se parea ca ce e afara e bun. Nu e.. lumea e rea si nu da semne ca o sa se faca mai buna.

3. Capitalismul e un rahat! Ma scuzati ca mi-a scapat. Da, omul este o resursa umana importanta, bla bla bla.. trebuie motivat nu neaparat financiar. El trebuie stimulat in permanenta pentru a da ce e mai bun pentru companie. Oricat de moderna ar fi economia unei tari si oricat de mult laudate ar fi companiile de acolo, tot ei sunt cei care se plang de stresul enorm de la munca. Pentru ca tot se munceste mult si se da viata pentru companie.

4. Cel mai important lucru la un job nu este sa faci bani multi, ci sa iti placa ceea ce faci, sa ai cativa colegi buni cu care sa te tii de glume si de shotii, si in permanenta sa te poti perfectiona. As muri daca as fi contabila intr-o multinationala unde toti se calca in picioare pentru 500 de RON in plus, desi as avea nevoie de aia 500 de RON.

5. Femeile nu prea pot fi prietene. Suntem prea invidioase, prea rautacioase si prea pe interes.

6. Mai exista oameni cu principii vechi, ca ale mele. Nu inseamna ca astea sunt principiile bune.. doar ca imi place ca nu sunt singura nebuna!

7. Dragostea e o chestie din basme. Sexul e la moda! S-a denaturat mult prea mult conceptul de dragoste. Barbatii vor sex, femeile vor sex si bani.. Si totusi, rasa umana se perpetueaza. Ambele categorii se plang ca nu gasesc iubirea.. nu cauta ceea ce trebuie.

8. Cel mai important lucru- banii! Cand ii ai, cumperi tot, te simti bine ca ai chestii pe care nu o sa le folosesti niciodata, cand nu ii ai.. intri in ditamai depresia. M-am lasat si eu prinsa in cercul asta.. si mi-am dat seama ca o sa mor de tanara daca o tin asa.. Banii vin, banii pleaca. E cazul ca eu sa raman!

9. Toata lumea o sa aprecieze o persoana buna, cuminte, inocenta dar niciodata nu o sa si urmeze acest model!

10. Reteta mea:

  • fac ceva ce imi place,
  • zambesc o data pe zi, chiar daca sunt in depresie (nu prea functioneaza, dar nici nu strica:P), 
  • am grija de colegii mei simpatici
  • ma bucur de cele cateva persoane care sunt in jurul meu si de care sunt tare mandra: am reusit sa imi fac un manunchi de prieteni. Putini da' buni..
  • familia e pe primul loc
  • nu ma subevaluez. Stiu ca sunt buna.. stiu ca mai am de lucru.. dar asta nu inseamna ca ma vand ieftin.
  • oricate sfaturi as da, descopar ca dragostea asta e tare complicata, dar tare imi place sa o explorez in fiecare zi:D si e bine.. e tare bine..
  • Nu uit sa fiu copil... si acum m-as juca cu papusile.. fotbal cu baietii.. Monopoly..:D
  • Nu ma las de dansuri.
  • In general, nu ma las. Poate ca sunt invechita, poate ca nu sunt trendy dar nici nu vreau sa ma schimb.. Vreau sa fiu eu.. nu sa fiu ca ceilalti... Mi s-a spus deja ca nu o sa reusesc cu principiile mele.. si totusi, here I am:D 

De aici, numai zambete :)


Un comentariu:

Anonim spunea...

La multi ani cu intarziere . :*
Ai un blog super, e o placere sa-l citesc . Bafta in continuare !