joi, 21 ianuarie 2010

AMR 14 zile

In curand voi parasi actualul loc de munca.. ma pregatesc de un blog pe care il voi dedica in exclusivitatea colegilor mei. Acum reciteam 2 bloguri pe care le-am dedicat lor. Pe ambele le gasiti aici. M-am uitat si pe poze de la o zi de nastere de prin 2008. Cred ca o sa postez de vreo 3 ori... cu poze si .. amintiri.. nu pot sa scriu acum pentru ca, sincer, m-ar lua plansul. Inainte de toate, inainte sa inceapa sirul de postari, as vrea ca ei sa stie un singur lucru: tin la voi atat de mult, poate mai mult decat va imaginati voi.. si sunt trista.

3 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Hmm... Observ primele semne de bătrâneţe la Petruţa!?! Păi cum să plângi când viaţa de-abia acum începe (cei ce au fost în "cazanul păunului" ştiu despre ce vorbesc)?!?
Colegi au fost, colegi vor veni în continuare... Asta e menirea colegului: vine şi se duce. Nu e vina lor, nu e vina noastră. Dar hai să lăsăm atâta filosofie şi melancolism!
Ca să preiau vorbele altcuiva aş mai completa: "Cimitirele sunt pline cu oameni de ne-înlocuit!"... =))
Cât despre titlul acestui post, nu prea văd cum ai putea respecta ceea ce ai menţionat acolo (A.M.R. 14 zile - se înţelege că ne vei ţine la curent cu fiecare zi trecută din acest termen) în comparaţie cu afirmaţia "Cred că o să postez de vreo 3 ori..." care nu include amereul de mai sus... Poate o fi vre-o greşeală, poate ai uitat să mai plasezi cifra 1 în faţa cifrei 3 ?!?

Cât despre decizia luată, nu pot decât să te felicit! E o mare realizare în evoluţia ta profesională! Te apreciez!!!

Keep in touch!

P.S.: Sper să ieşi şi tu de sub tutela Flacărei Violet! Se pare că ai învins-o tocmai în ziua ei de maximă pâlpâiala: joi! :))

Volodya spunea...

Se apropie momentul fatidic.. Sutele, zecile, sunt acum zerouri, mai raman unitatile.. Is this the Final CountDown ?