marți, 1 martie 2011

Un 1 martie altfel

Neata guys and girls:)

In urma cu vreo 3 ani cand ma duceam la dansuri (si eram la fel de comunicativa ca acum:P).. am avut parte de 1 martie special, pe care bineinteles ca am simtit nevoia sa il share-uiesc pe forumul de dansuri. Forumul e mort.. dar blogul meu nu!

Dupa cum spuneam era o minunata zi de 1 martie (nu ca cea de azi), ma intorceam de la munci, am intrat frumos in scara blocului si m-am dus la lift. Trebuie sa mentionez ca stau intr-un bloc cu vreo 110 garsoniere, cunosc vreo 3 babute si 2 vecini iar in rest am auzit ca am drept colege de palier si domnisoare care... isi castiga altfel traiul. Sa le traiasca dar sa aiba si ele din cand in cand clienti mai selecti:)) De aceea dau 500 euro chirie pe o garsoniera!

Acestea fiind spuse desi stau in şientru :) lumea este foarte variata. Eram la lift singurica si a trecut un domn tanar (adica in gama mea - pana in 35:))), nu il cunosteam,  nu ma cunostea, am incercat sa il evit pe cat se putea si am auzit doar atat: La multi ani! si am vazut un zambet maaaaaaaare, cat o zi de post:) Si atat!

Azi e frig, nici urma de soare, am tras o fuga pana la Mega Image ca sa ii cumpar o floare mamei, inca una care sa umple balconul pe unde nu mai am loc sa trec:)) Hei, o data e 1 martie pe an!:)) Proaspat intoarsa si cu ganduri de a indemna baietii sa nu uite de aceasta zi, ma asez cuminte la laptop si. dau sa scriu. Dar de unde liniste? De afara puteam auzi clar: "Ajutor, sunati la politie!" 

Ca o mica baba curioasa si cu mana pe mobil gata sa sun la 112, arunc o privire. O doamna blonda (culoarea parului n-are nicio importanta, dar trebuie mentionate toate detaliile), fugea de un domn destul de ok imbracat. In momentul in care eu eram cu nasul pe balcon, doamna se indeparta tematoare iar domnul se indrepta catre scara blocului meu, amenintand-o cu o mama de bataie si aratandu-i pumnul.

Mi se intampla sa ma mai intorc noaptea acasa sau sa merg ziua pe strazi nestiute de nimeni si mai mereu ma bantuie un gand: ce as face daca s-ar lua unul de mine? Nu la modul: hei papuso, vrei sa facem 3 copiii impreuna?:) Ci la modul in care dai sa fugi si nu ai unde, dai sa strigi si nu te-aude nimeni. 

Am crezut ca doamna a scapat. Dar domnul s-a intors dupa ea.. si oricat tipa ea nu sarea nimeni. Tin sa mentionez ca erau prin zona vreo 2 tipi de la Jerry's Pizza care cred ca au fost luati prin surprindere ca de miscat nu se miscau. Doamna a reusit sa dea coltul (spre O. Goga), tipul s-a intors, s-a urcat in masina si a plecat dupa ea. Sper sa nu o vad la stirile de la ora 5 (pe care nu le prind oricum pentru ca o sa lucrez atunci- tineam sa ma laud.. dar sper:)

Acestea fiind spuse, eu sunt fericita ca azi sunt intreaga:)) Nu a venit inca primavara si am vazut ca multa lume iesise la cumparaturi de flori si martisoare. Asa ca dragii mei baieti, stiu ca va ia durerea de cap cand vine luna martie. Dar daca aveti o domnisoara/doamna langa voi care va aduce zambetul pe buze din cand in cand, inveseliti-o azi macar cu o floare si bucurati-va ca e langa voi!

De aici,
Numai zambete

PS: Stiti unde as putea face si eu niste cursuri de autoaparare? Cu abilitatile mele de dansatoare nu cred ca ma descurc ca sa bat pe cineva: D Pardon, sa ma apar!:)

2 comentarii:

Anonim spunea...

"Dar daca aveti o domnisoara/doamna langa voi care va aduce zambetul pe buze din cand in cand, inveseliti-o azi macar cu o floare si bucurati-va ca e langa voi!"

Not working, i've already tried this.:D

So, do you have other advice?

Anonim spunea...

I've read all your posts. What's next?