vineri, 29 august 2008

Ce facem dupa ce ne despartim?

Ne aruncam de la fereastra? Plangem? De cand astept eu temaaaa astaaa:P dar am zis sa am rabdare pana o abordez, poate sunt eu aia cu idei mai anormale, pana cand ieri am citit pe yuppy.ro un articol despre cum ar trebui barbatii sa treaca peste o despartire. Articolul era scris de un tip care avusese o relatie serioasa de vreo cativa ani, s-au despartit, a tinut-o in relatii pasagere, si, dupa aia s-a vindecat si a reusit sa aiba din nou o relatie serioasa dupa 2 ani..:) Si vreo alti 20 de tipi au sarit cu comentarii..
Dupa ce am citit articolul mi-am dat seama ca impresiile mele sunt bune si ca nu gresesc.:) Deci ce facem dupa despartire? O fata isi baga nasul in inghetata, finetti, cola, ciocolata, cola, plange noaptea inainte de culcare, asculta melodii lacrimogene, analizeaza discutiile de pe mess, ultimele lucruri pe care si le-au spus, este aeriana si timp de cateva scateva luni nu iese cu nimeni, n-are chef de baieti si se gandeste la el. Dupa cateva luni, chiar un an, reincepe sa iasa in oras in cautarea unei relatii serioase. Imaginea lui ramane tot acolo dar incearca sa mearga mai departe, precauta. 
Un barbat.. Poate si el sa manance finetti sau inghetata :)) Reanalizeaza tot, se gandeste la ea.. apoi dupa o perioada se reapuca de exploratul eternului mister feminin. Adica zboara din floare in floare:) Pentru cat timp? Un an, doi.. e grav daca pentru mai multi..
Dupa ce se satura de atata.... exercitiu fizic si ajunge la paroxism, vrea o relatie serioasa.. dar spre deosebire de o femeie.. el paseste incet si nesigur.. dupa fiecare pas da inapoi.. ii e frica. Pana sa se hotarasca la o relatie serioasa si mai ales cu cine.. dureaza..:P Intotdeauna ramane cu sablonul EI.. si face comparatie intre actuala si fosta. 
Nu zic ca fetele nu mai zboara din bondar in bondar.:)). se mai intampla.. dar o data, de 2 ori.. nu de 20 de ori.. In general, am observat ca barbatii ajung in punctul in care spun: m-am saturat, vreau o relatie serioasa si nu gasesc decat tipe cu care ma culc din prima, nici una mai serioasa. (Asta e de pe www.viatadecacat.net) Sincer, nu stiu unde cauta, dar evident nu unde trebuie:)) Daca dupa aia dau de una mai serioasa, privesc neincrezatori, ar vrea si nu ar vrea, stau, gandesc analizeaza, nu le vine sa creada, le e frica sa mearga mai departe. 
Acelasi lucru il facem si noi... numai ca uneori riscam mai rapid si lasam frica deoparte. Ceea ce, cred eu, ar trebui sa inteleaga fiecare persoana care isi cauta o noua relatie dupa o anumita perioada, este ca, cu totii avem fantomele noastre. 
In viata fiecaruia a existat la un moment dat cineva, un cineva foarte important, prima dragoste, sau a doua, sau a treia, dar cu siguranta cea mai intensa. Si partea proasta este ca a fost, s-a terminat. Dupa o perioada mai mare de timp, ai tendinta sa iti amintesti lucrurile bune si sa le vrei inapoi, uitand de fapt si aspectele pentru care relatia nu a mai mers. Ceea ce nu luam in considerare este ca, in timp, ne schimbam. Daca am reveni la persoana aceea, suntem siguri ca lucrurile ar fi la fel? 
Rolul fantomelor este sa ne bantuie.. depinde de noi cat de mult. Nu poti sa uiti acea persoana la care inca te mai gandesti zicandu-ti "si, daca totusi nu ne desparteam?". Si nimeni nu cere imposibilul- sa uiti.. Ar fi si pacat dat fiind toate momentele frumoase petrecute impreuna, si lucurile pe care le-ati invatat. Cred ca tocmai acele persoane sunt cele care ne-au pus noua bazele in ale iubirii.. dar peste baza intotdeauna trebuie sa vina si urmatoarele nivele.
In cazul meu- stiu ca am zis ca nu o sa vorbesc despre viata mea personala, dar la cat am sa va spun, nici nu se pune:))... In cazul meu, toti baietii care au vrut vreodata ceva cu mine trebuie sa ii multumeasca unuia singur ca sunt asa de-a naibii cum sunt acum si ca imi place sa torturez baietii..:P 
Ce va recomand eu acum? O melodie pe care am auzit-o aseara la TV si ... doamne, imi place la nebunie.. nu de alta dar nu exista vers care sa nu mi se potriveasca acum sau sa nu mi se potrivit la un moment dat in viata mea..:) Melodia asta ar fi si ca un sfat pentru fetele care se indragostesc de un tip care este abia dupa o relatie serioasa..:P Be careful..sa nu fiti un stepping stone, adica una din flori...Poate ca merg eu pe principiul Take it all or leave me alone:P 
Va dau si versurile.. sper sa va placa melodia..
Disclaimer pentru blog: Cred ca de acum o sa incep de fiecare data cu disclaimerul: nu, nu tocmai m-am despartit de cineva. Nu, nu m-am indragostit acum de un tip care abia a iesit dintr-o relatie serioasa:) Si nu, melodia nu este cu dedicatie pentru nimeni (asta chiar am fost intrebata pe mess:P).. Este o dedicat
Verse 1

I rememeber way back way back when
I said i never wanna see your face again
Cause you were loving yes you were loving somebody else
And i knew oh yes i knew i couldnt control myself
And now they bring you back into my life again
And so i put on a face just like your friends
But i think you know oh yes you know whats going on
Cause the feelings in me oh yes in me are burning strong

Chorus

But I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
Im standing upright on my own

Verse 2
You used call me up from time to time
And it would be so hard for me not to cross the line
The words of love lay on my lips just like a curse
And i knew oh yes i knew they'd only make it worse
And now you have the nerve to play along
Just like the mistro beats in your song
You get your kicks you get your kicks from playing me
And the less you give the more i want so foolishly

Chorus
But i will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
Im standing upright on my own...

No i will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
Im standing upright on my own

Never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
Im standing upright on my own
ie pentru fete dar si pentru baieti.. pricepeti subtilitatea de data asta sper:)
Take it all or leave me alone..

3 comentarii:

Anonim spunea...

sper ca ai prim comm ca nush c am facut p acolo :))

Anonim spunea...

cred ca nu...spuneam ca am cautat o groaza mel asta,nu stiam nimic despre ea,decat vre`o 2 versuri ...si n-am gasit nimic till now ...thanks (vad ca numa p modu anonim am reusit sa dau send)

Anonim spunea...

Nice joke:

"In cazul meu, toti baietii care au vrut vreodata ceva cu mine trebuie sa ii multumeasca unuia singur ca sunt asa de-a naibii cum sunt acum si ca imi place sa torturez baietii..:P "

So, to whom should i thank?