luni, 13 iulie 2009

De ce iubesc eu femeile?

Chiar, de ce? Adica am innebunit? Eu sa iubesc femeile? Nuuu, ca ma iubeste ele destul pe mine!

Aceasta postare este rezultatul unor experiente profunde prin care am trecut in toti cei 25 de ani ai mei neimpliniti. Toate frustrarile mele sunt adunate aici si, contrar aparentelor, in ultima vreme nu am mai avut niciun contact nesatisfacator cu vreo reprezentanta a sexului slab/frumos, dar tocmai pentru ca sunt atat de vesela, imi permit acum sa creez

Lista a la smileydreamer: N MOTIVE PENTRU CARE EU IUBESC FEMEILE

1. Femeile sunt foarte bune prietene.

Intr-un cerc de 3 prietene, intotdeauna vor exista combinatii in functie de cea care lipseste si care sigur a comis o greseala fatala fata de una din prietenele ei dragi. Traiasca barfa si intepatul pe la spate ca prin fata e deja clasic!

Prietenia e pusa pe pauza in momentul in care apare in incapere o bunaciune de barbat. Din acel moment, nu exista reguli. Cele doua sunt dusmani de moarte, prada o reprezinta El. Pana la urma, se stia ca eu sunt mai buna, mai frumoasa si mai desteapta decat prietena mea, asa ca eu il merit si ea ar trebui sa imi multumeasca pentru prietenia ce i-o port.

Femeia prietena te va iubi pe tine femeie prietena atata timp cat o vei asculta. Problemele ei sunt grave, doar si-a rupt o unghie. Daca tu ti-ai rupt piciorul, problema ta nu va fi niciodata la fel de importanta. Pana la urma, tu nu poti sa mergi, dar ei i-a fost stricata manichiura: cine stie cand unghiile ei vor mai fi atat de lungi?

2. Feministele rule! 

Am crescut intr-o familie cu o mama traznita si un tata clasic, cu parerea invechita ca femeia trebuie sa stea la cratita, ca invatatul e important dupa ce ai pus fasolea pe foc, si ca barbatul poate face anumite lucruri si femeia nu, pentru ca asa e scris. Inca mai caut cartea unde sunt scrise asemenea aberatii! Am avut asa zisa mea perioada de feminism cand sustineam ca in veci nu o sa gatesc pentru un barbat, ca nu o sa fac curat pentru el si ca barbatii e toti niste porci. Intre timp, am pretentia ca m-am mai maturizat si am ajuns la concluzia ca, pana la urma, putem pune impreuna fasolea pe foc si dupa aia ne ocupam de curatenia din dormitor:D 

In schimb, nu putine sunt exemplarele care au dus feminismul la extrem. Ele nu o sa gateasca in veci, doar nu o sa ii slujeasca pe barbati, nu o sa spele o farfurie, doar nu o sa ii slujeasca pe barbati, nu o sa spele un chilot, doar nu o sa ii slujeasca pe barbati! Tocmai de aceea, nu stiu sa fiarba un ou, mananca in vase de plastic, si la capitolul lenjerie intima nu ma bag.

Barbatii sunt toti niste nesimtiti, niste porci. niste alea alea, nu merita nimic, las ca pot trai ele si fara barbati. Mai are rost sa spun ca la fel de usor putem generaliza: femeile sunt niste curve, niste proaste, bune numai pentru sex?:D  Nu mai e bine, nu?:)

3. Nu inteleg de ce ne trateaza ca pe niste obiecte sexuale.

Ooooooooooh, really? Dar oare ce o fi cu fusta aia cat trei degetele, topul ala (fasia de panza care iti acopera sanii, teoretic)? Stiu, esti prea imbracata.. My bad.. sorry. Te intrebi de ce te fluiera muncitorii care stau in pauza de pranz la un salam si o bere? Nesimtitii naibii.. oare cum si-au permis?! O doamna asa ca tine!

4. Nu inteleg de ce nu ma mai suna. Chiar credeam ca vrea o relatie serioasa! :((

Da, saracutza de tine. Aseara in club, dupa a treia votca, pentru tine, si aceeasi bere pentru el, s-a uitat in ochii tai caprui/verzi/albastri si ti-a zis: M-am saturat de sex si fete usoare. Vreau o relatie serioasa. Simt nevoia de afectiune. Iar tu, cuprinsa de aburii iubirii (sau erau de alcool), te-ai lasat purtata spre masina lui ( un audi sau un mertan, ma scuzi, nu ma pricep la masini:P).. si l-ai dus la tine. Doar e baiat serios. Nu prea mai tii minte daca a fost bine dar de dimineata te-ai trezit singura iar el nu a sunat. Oare de ce?

Oare de ce barbatii zic ca toate suntem curve, de ce se uita ciudat cand nu te culci cu ei dupa 2 zile? Chiar ca nu ii inteleg. Nesimtitii. 

5. Al meu e director financiar.

Da, draga mea si al meu lucreaza la REBU. Siiiiii? Are un IQ care depaseste viteza maxima a masinii iubitului tau:D Buni rau de tot astia de la REBU. Al meu ma duce in vacanta in Honolulu, al meu castiga 3000 euro pe luna, al meu munceste foarte mult, al meu va fi promovat, al meu mi-a cumparat un inel de aur alb, al meu pleaca la new york cu afaceri. Bine, dar tu, tu ce faci? 

6. Imi place sa fiu frumoasa.

Si mie. Si stii cand consider eu ca arat super bine? Cand ies dupa un dus fierbinte. Fara machiaj, pielea uda, pregatita pentru un rasfat cu o lotiune de corp, parul carliontat iar eu umblu goala prin casa. Oh, yes, perfect! 

Imi cer scuze, am gresit- frumoase suntem atunci cand am reusit sa ne pictam bine- anticearcan - femeile nu sunt niciodata obosite, corector pentru piscatura aia de tantar, si cosul ala mic, si pata aia mica. Apoi fondul de ten pentru o nuanta putin bronzata, neaparat diferita de restul corpului, pudra pentru un ten mat (nu ca ar sti barbatii ce e aia, dar ce stiu ei:P, micutii nestiutori), blush (=fard de obraz), pentru ceva sanatate, bine mai multa, ca deh, trebuie sa fim rosii ca fundul de maimuta. Ochii trebuie sa fie foaaaaaaaaaarte bine conturati si colorati. Buzele, ooooo, buzele. Cat mai evidentiate, cand o sa te sarute, sa simta gustul de chimicale din ruj, doar nu ai dat atatia bani degeaba. Si daca in club o sa inceapa sa curga toate, nu-i nimic, si marii pictori mai gresesc, superbitate mica care esti (cacofoniile sunt la moda:P)

7. Ce n-a dat natura, imi cumpar eu.

E vina mea ca bunica a avut sani frumosi si destul de mari dar cand a venit randul mamei s-a stricat traditia? Ce ti-e si cu genetica asta:P Dar al meu ma va sponsoriza cu 300o euro si imi pun niste silicoane din alea. Am aflat ca, daca am niste role acasa si vin cu siliconul de la ele, primesc reducere 200 euro! Ziceti si voi, de nu e asta afacerea secolului! M-am gandit si sa imi maresc putin boticul, ca sa fiu mai sexi, sa imi vopsesc sprancenele ca nu se vad foarte bine, sa imi pun niste extensii ca nu am rabdare pana imi creste parul, sa imi pun niste unghii false de juma de metru ca doar nu am vase de spalat. Stiu! Ma duc sa imi fac si o liposuctie. Bune aripioarele alea de la KFC!

Si sa vezi ce sexi o sa fiu :D:D Si Marlyn Monroe daca s-ar trezi din mormant ar fi mai sexi decat tine! Pentru ca aia a fost o femeie! Tu esti.. doar o papusa Barbie din plastic!

Lista poate continua.. si mai am de zis. Dar, pana data viitoare...

De aici numai zambete!


Un comentariu:

moonlight spunea...

N-am mai ras de mult la un post de-al tau.
Ia zi, ce pitzi te-a suparat asa? :))