joi, 22 octombrie 2009

Uite unde am ajuns..:)

Imi reprosez ca de pe 14 nu am scris nimic. Multumesc mult pentru urari si comentarii. Am o singura rugaminte: SEMNATI-VA!!! Ma injurati? Foarte bine:P Nu am sters nici un comentariu negativ facut la adresa mea si au fost vreo cateva. Nu e nevoie sa va logati cu contul de gmail, puneti doar numele sau un pseudonim.:) Buuuunn. promit ca o sa scriu si mai mult asa:)

Apropo de scris.. azi nu am nicio idee. Nu ma framanta nimic.. de fapt ma framanta cateva lucruri dar eu voi reveni cu concluziile. Ieri o colega mi-a recomandat urmatoarea melodie. 

A cui e melodia? Momentan nu conteaza. Ascultati-o inainte sa cititi mai departe. Da, versuri nu prea are, nu sunt dintre cele mai filozofice, vocile nu denota cine stie ce talent (am impresia oricum ca sunt prelucrate putin- nu de alta dar stiu cui apartin:)) ) dar eu trebuie sa recunosc ca m-a prins. Da, e una din melodiile alea repetitive, cu un model usor de digerat pentru creier. Dar azi de dimineata dansam prin birou. 

Si acum lamuririle de rigoare. Melodia apartine fostului meu coleg de munca cu care am avut eu o mica divergenta, dezbatuta aprig in postarea aceasta.  

Departe de mine de a relua subiectul.. dar melodia, alaturi de ce gasesti prin peisajul autohton, e simpaticutza. Vocea feminina apartine urmatoarei domnisoare, proprietara castelului de care vorbea fostul meu coleg. Tipa si cu el au aparut la Cireasa de pe Tort. M-am.. pe mine de ras la emisiunea aia:)) 

Nu stiu cum sa o dau cotita, ca sa nu fiu rautacioasa. Dincolo de mentiunile mele ironice, ascultati totusi piesa. M-am distrat atunci cu postarea mea vis-a-vis de bun simt si fara nicio ranchiuna sau ironie, va recomand sa ascultati melodia.

De aici, Numai zambete :)

Un comentariu:

Unknown spunea...

Vocea feminina nu este a Marianei Calfa, ci a unei alte tipe :D