luni, 26 iulie 2010

Teapa Cosmote

Reteta: se ia un abonat mai naiv care intarzie cateva zile cu plata abonamentului, adica eu:) Se ia un om din call center-ul Cosmote pentru a sacai abonatul. Promisiune de plata pe 26, toata conversatia se termina cu zambete de ambele parti.

Vine 26, vine si primul telefon si o alta promisiune de plata in 30 min (mai greu sa pleci de la munci sa platesti facturi:P). Se face plata, toata lumea fericita, telefonul merge (pe ambele picioare:))). Totul confirmat. Ma suna asa zis-ul nene de la Cosmote desi plata fusese confirmata in sistem. Treaca de la mine.. Dau detalii in legatura cu chitanta, imi cere ultimele 6 cifre de la CNP. Prima suspiciune. A doua imi cere sa tastez nu stiu ce cod. Intreb si eu ca omul prost: Da' de ce? Raspuns: Pentru verificare! Si the one and only final answer: Da' eu nu vreau verificare! Cred ca am primit o injuratura pentru una din rudele mele dar cum pe cele mai indepartate nu le cunosc, nu se va supara nimeni.

Zilele trecute primisem SMS de la Cosmote sa nu bag niciun cod de verificare. Problema asta la ei exista de anul trecut cand am stat de vorba vreo 10 minute cu un "reprezentant", am bagat un cod (prost trebuie sa fii o data in viata), nu a mers, l-am mai introdus de vreo 5 ori in 7 variante pana a aparut un mesaj de reincarcare cu 20 de euro, cred ca "reprezentantul" nu a fost multumit, voia mai mult, ca m-a rugat sa mai scriu o data si i-am trantit telefonul in nas. Partea proasta este ca respectivii au inside information de la Cosmote asa ca le urez mai multa atentie la scurgerile de informatii:) Cu rugamintea de rigoare pentru abonati: haideti sa nu reincarcam cartelele altora:)

4 comentarii:

Unknown spunea...

E foarte minunat (cum se zice in tenis) lirismul tau insa baga si tu mai multe detalii, nu ca mi-as face vre-odata in viata ab.Cosmote!!! Ci doar pentru o cultura cat mai vasta (de stiuletzi la hectar)... :) Good Luck!

Adrian spunea...

Salut ,

Am ajuns pe site-ul tau cautand franceza pe google si m-am gandit sa-ti scriu sa te rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , unde se poate
traduce gratuit orice cuvant sau text in orice limba.
Sunt la inceput de drum iar intrebarea mea este daca ma poti ajuta ,adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul tau .
Bineinteles te voi adauga si eu la randul meu pe blogul la care scriu www.clujromania.ro
Acesta este codul pe care trebuie sa-l inserezi daca esti de acord : Dictionar Francez Roman
sau poti adauga direct site www.francez.ro cu titlul Dictionar Francez Roman

Te rog anunta-ma daca adaugi si trimite-mi linkul cu blogul tau sa te adaug pe clujromania.ro MerciAdrian,
francezro@gmail.com
www.francez.ro

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Miruna Marinescu spunea...

poate ar trebui sa faci o plangere la Cosmote ...