luni, 26 iulie 2010

Teapa Cosmote

Reteta: se ia un abonat mai naiv care intarzie cateva zile cu plata abonamentului, adica eu:) Se ia un om din call center-ul Cosmote pentru a sacai abonatul. Promisiune de plata pe 26, toata conversatia se termina cu zambete de ambele parti.

Vine 26, vine si primul telefon si o alta promisiune de plata in 30 min (mai greu sa pleci de la munci sa platesti facturi:P). Se face plata, toata lumea fericita, telefonul merge (pe ambele picioare:))). Totul confirmat. Ma suna asa zis-ul nene de la Cosmote desi plata fusese confirmata in sistem. Treaca de la mine.. Dau detalii in legatura cu chitanta, imi cere ultimele 6 cifre de la CNP. Prima suspiciune. A doua imi cere sa tastez nu stiu ce cod. Intreb si eu ca omul prost: Da' de ce? Raspuns: Pentru verificare! Si the one and only final answer: Da' eu nu vreau verificare! Cred ca am primit o injuratura pentru una din rudele mele dar cum pe cele mai indepartate nu le cunosc, nu se va supara nimeni.

Zilele trecute primisem SMS de la Cosmote sa nu bag niciun cod de verificare. Problema asta la ei exista de anul trecut cand am stat de vorba vreo 10 minute cu un "reprezentant", am bagat un cod (prost trebuie sa fii o data in viata), nu a mers, l-am mai introdus de vreo 5 ori in 7 variante pana a aparut un mesaj de reincarcare cu 20 de euro, cred ca "reprezentantul" nu a fost multumit, voia mai mult, ca m-a rugat sa mai scriu o data si i-am trantit telefonul in nas. Partea proasta este ca respectivii au inside information de la Cosmote asa ca le urez mai multa atentie la scurgerile de informatii:) Cu rugamintea de rigoare pentru abonati: haideti sa nu reincarcam cartelele altora:)

2 comentarii:

Unknown spunea...

E foarte minunat (cum se zice in tenis) lirismul tau insa baga si tu mai multe detalii, nu ca mi-as face vre-odata in viata ab.Cosmote!!! Ci doar pentru o cultura cat mai vasta (de stiuletzi la hectar)... :) Good Luck!

Miruna Marinescu spunea...

poate ar trebui sa faci o plangere la Cosmote ...