joi, 2 decembrie 2010

Nu va luati HP!

In urma cu vreo 2 anisori, ma laudam cu achizitia mea minunataaa, laptopul meu de vis. Au trecut 2 ani si vreo cateva luni.. si mult prea multe peripetii ca sa nu va avertizez.

Dragii mei, scumpele mele, sa nu va cumparati laptop HP! Nici un vecii vecilor, nici..hai sa nu zic ca daca ar fi ultimul laptop de pe planeta, sa nu il cumparati ca nu are sens sa fiu chiar atat de drastica.

Am partea mea de vina. Cercetarea mea a fost superficiala, la fel ca si gandirea- vreau laptop de firma, tocmai pe ideea ca dadeam niste bani seriosi.. si macar sa iau ceva bun. ACER, ASUS sunt nemaipomenite! Trust me! N-am vrut Dell pentru ca nu imi place aspectul lor si Toshiba.. welllll... o prietena avea Toshiba prin facultate si a avut ceva probleme. Asta e, cand esti prost nu te doare!

La 11 luni de la achizitie, i-a crapat placa de baza. Nu din vina mea! Nu va luati de mine, ca nu e cazul. Folosit frumos, avut grija de el ca de ultimul bibelou de pe planeta. S-a reparat in garantie. Placa de baza HP a fost inlocuita cu o alta placa de baza HP. 11 luni si 3 saptamani. Crapa placa de baza. Da, cea care tocmai fusese inlocuita. In service din nou. Inlocuita placa. 300 de cruci sa nu mai moara ca.. deh, adios garantie!


(Super melodia, nu? Dedicatie pentru HP.. care m-a dezamagit:)))


M-am dus (mai mult impinsa de la spate:P) la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor. Doamna de acolo, foarte amabila de altfel mi-a preluat plangerea dar m-a lovit si cu bata realitatii: n-aveam nicio sansa si permiteti-mi sa citez: Cei de la HP sunt cei mai a dracului cand vine vorba de garantie! Si daca are o zgarietura pe capac, spuneti adio oricarei pretentii! Toti ceilalti producatori sunt umani, unii sunt chiar super buni.. dar HP e foarte riguros (incerc si eu o varianta mai prietenoasa :P)

Vara asta a inceput sa imi moara bateria, de la 1 ora si un pic a ajuns la asa-zis 45 de min (adica 10). Acum nu mi se mai incarca deloc. Din vara, laptopul meu e ca o dacie 1310: vrea, vrea dar nu poate. Procesor in 100%  si acum mi-e frica sa il deochi pentru ca azi a mers exemplar :)) Shhhh my baby, just work!

Dati un google si veti intelege despre ce vorbesc. Nu sunt singura cu probleme asa ca din adancul suferintei mele... va recomand cu caldura sa nu va luati vreodata un HP! Il iubesc pe al meu tocmai pentru ca e achizitie proprie, ales cu manutzele mele si mai am de platit la el..(laptopul e super pentru mine, numai sa mearga..:)))

De aici numai zambete (azi HP-ul meu a mers cu viteza luminii.. miracles do happen:) )

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Aveam un parteneriat de link exchange ,eu un la DVS pe site link-uri catre site-ul bancuri-noi.com,eventoo.ro,referate.com.ro,amenajari-interioare.us.Eu numai am aceste site-uri si doresc sa-mi puneti alte linkuri in locul acestuia.Este posibil?Imi puteti scrie la link_exchange4@yahoo.comCu stima,Radu