duminică, 30 octombrie 2011

Neata guys,

Se iau 2 bucati reprezentante ale sexului frumos si slab si o mare dorinta de a iesi la film intr-o seara de sambata dupa o saptamana haotica si se alege One Day. Eu sunt fana (de putina vreme) Anne Hathaway in primul rand pentru ca imi pare a fi o indragostita veritabila indiferent de obiectul afectiunii ei. Si acum the hitlist:

De ce o fata s-ar uita la One Day?
1. Pai e romantic. Nu iti mai trebuie mai mult de atat:)) Desi destul de simple, sunt cateva scene care chiar transmit emotia indragostelii si numai pentru alea se merita sa te uiti. Sigur o sa tragi vreun oftat.
2. Pentru ca intre cei doi e genul de relatie de "te vreau, ma vrei dar ne vrem in feluri diferite, e mai bine sa ramanem prieteni" = "suntem indragostiti dar prea prosti ca sa recunoastem adevarul". Este imposibil ca fata sa nu te regasesti in scenele care iti reamintesc de acel tip care te-a pus pe jar si apoi te-a lasat sa fierbi in suc propriu.
3. Pentru ca actorul principal apare de mai multe ori pe jumatate gol si, desi nu este un exemplu de masculinitate feroce, iti starneste hormonii prin sala de cinema.
4. Pentru ca Anne incepe prin a fi o tocilara si vei vedea pe parcurs cum se transforma. Nu e povestea clasica a broscutei transformata in printesa ci tu, ca fata, vei vedea cat de important e sa evoluezi ca femeie si sa te descoperi. E amuzanta, isteata, ambitioasa si destul de desteapta sa renunte la ce iubeste atunci cand nu primeste ce merita. Asta e o lectie de invatat!
5. Pentru ca macar din filmul asta vei invata cat de important e sa profiti totusi de fiecare clipa si sa nu tii capul ascuns in tonele de probleme pe care le ai.




De ce s-ar uita un baiat la One Day?
1, 2, 3, 4, 5 - Pentru ca fix cand te simti exasperat ca cei doi abia la final de film sunt fericiti si se mai chinuie sa aduca si un copil pe lume, pe ea o izbeste camionul din plin! Iar regizorul a avut grija sa surprinda scena foarte bine astfel incat este imposibil sa nu sari de pe scaun!

6. Pentru ca reuitandu-ma acum la trailer, se merita sa mai vad filmul o data!

De aici,
Numai zambete

Niciun comentariu: