joi, 24 ianuarie 2008

Gusturile nu se discuta...

Si totusi.. e clar ca azi am chef de scris :P dar daca tot m-am pornit.. as putea vorbi despre baieti si fete.. ohoo.. pana sa adoarma toata Romania.. dar,
deh, am ascultat la viata mea prea multe povesti lacrimogene din partea fetelor.. si am trait
si eu cateva..Si am mai discutat si cu baietii asa ca de la barbat la barbat:))
 

Rezultatul: Am ajuns la concluzia ca nu exista reteta general valabila..:)

De ce aia care uite cat de urata e si l-a gasit pe frumosul ala, care are atatia bani si o tine in puf, si ea nu trebuie sa faca nimic, si se duce pe la toate petrecerile si are cele mai scumpe haine? Pentru ca aia a fost "desteapta" dupa cum am mai auzit eu uneori ca se spune... Deseori, cand mai mentionez vreunei fete ca imi place de x, de y.. si chiar de z.. prima intrebare suna cam asa: are bani? sau are masina? sau unde lucreaza?  Daca intrebi fetele in general o sa spuna ca prefera unul cu bani.. Si atunci vin eu si ma intreb: unde va e independenta, ma leidiz?

Infuriata de perlele unei tipe de liceu ( nu conteaza contextul discutiei:P), am pus intrebarea magica: Daca el e cel cu banii, unde e independenta ta? A raspuns pe sub gene (si nu, nu era blonda, si nici proasta, ba dimpotriva chiar f desteapta): Pai da as fi independenta, dar pe banii lui.. Sau ceva de genul asta... Mai e nevoie sa spun ca eram verde-mov-roz-rosie la fatza.... Fir-ar mama ei de logica...:))

Nu am nimic impotriva femeilor intretinute.. Bravo lor.. in viata fiecare isi face propriile alegeri.. Cum iti asterni asa dormi..Daca ele au ales calea asta.. foarte bine.. Problema apare in alte cazuri.. La tipele asa zis independente dar barbatul trebuie sa aiba neaparat bani..:))De ce? Nu cred acum ca ar trebui sa fie un tip fara ambitii, cu salariu minim pe economie care isi bea leafa de 5 mil 400 cat e acum... Fereasca-ne Dumnezeu! Dar de ce sa fie el obligatoriu cel care te tine acasa, si iti ofera vacante in Dubai si iti plateste comenzile pentru produse cosmetice si sedintele interminabile de masaj? Si tu esti independenta? :)) Daca el te lasa in fundu gol.. my dearest..sau el falimenteaza ce se intampla a doua zi? O iei singura de la zero, cu adevarat independenta!

Din punctul meu de vedere, repet este al meu, propriu si personal:P nu acestea sunt femeile independente.. O femeie independenta se completeaza cu barbatul ei.. nu au discutii asupra sumelor pe care le aduce fiecare in casa... sunt perioade in care ea poate castiga mai mult, sau perioade in care el alege o vacanta prin Europa..Este o femeie care isi castiga banii proprii si poate sa se rasfete singura fara sa se duca cu
 factura de la avon la barbatul ei, cu lacrimi fierbinti in ochi rugandu-l sa ii achite acele mici produse de care nu avem intotdeauna nevoie dar le cumparam! Femeia 
independenta se poate descurca singurica daca e nevoie si nu ramane ca un copil neajutorat cu fundul in balta! Important e sa nu ajungem in extrema cealalta-
sunt independenta, nu am nevoie de barbati! Who are u kidding? :)) Oricat de rea si independenta poate fi o femeie, tot are nevoie de un barbat care sa sparga toate obstacolele!

Lumea ar fi mult mai simpla, daca am fi mai realisti.. si am recunoaste adevarul fara sa ne pacalim pe 
noi insine!

Un comentariu:

gatonella spunea...

adevarul e k si eu, independenta si a dreaq cum sunt, am nevoie de un barbat sa skimbe butoiul cu apa, pt k are 20 de kile si nu pot sa-l ridic...astept sa mi se emancipeze independentza, si sa imi pot permite o macara k sa nu mai apelez la barbatzi =))

and this, my dear lady :P was a joke...si stii tu bine unde e stropul de adevar si seriozitate in ea :) k doar ma cunosti.
pup!