miercuri, 10 decembrie 2008

Doamne, cat iubesc dansurile!

O sa incep marea postare de come back cu o fraza inteligenta: " Deci, fiti atenti. In aceasta excursie Teo i-a promis lui Ciprian ca ii arata o pasarica si ..."mai e o continuare dar mi-e ca e prea porno dupa cum s-ar exprima un bun amic MCR-ist de-al meu.  Sunt dupa o ora in care am studiat poze si filmuletze adunate in 2 ani de dansuri, de fapt am acoperit asa pe sarite doar anul 2008 si putin din 2007.

Amenintarile celor care voiau din nou sa scriu pe blog s-au dovedit a fi semieficiente, faptul ca mi-am bagat nasul in dansuri a fost factorul decisiv..:) Asa ca mie imi e mai simplu acum sa revin pe blog scriind iar si iar despre un subiect inepuizabil pentru mine: dansurile. Nu ca joi n-as fi fost la un party cu dansuri fix dupa ce m-am intors in tara dupa o mini excursie la Bruxelles. In mijlocul petrecerii, mi-am dat pentru a mia oara seama de ce iubesc eu dansurile cand prestam un merengue cu partenera mea de merengue Andreea si am fost "luate pe sus" de Adi care s-a dovedit a fi un gentleman si ne-a dansat pe amandoua..:) Eram toata numai un zambet. Un merengue in trei elimina din banalitatea acestui dans. Trei fetze zambitoare iar neuronii mei se scaldau in euforie:) 

Tot joi am dansat 5 milioane de salsa romantice- adica melodii destul de lente pe care poti pierde ritmul si m-am inecat in fum dar am dansat. A lipsit ceva de la petrecerea asta, un element (si nu ma refer la o persoana) ci nu stiu.. pentru mine a fost o petrecere cu dans, o petrecere la care m-am revazut cu multi prieteni si cunostinte mai vechi dar i-a lipsit o mica sclipire... :P Oricum trebuie sa ma laud ca am reusit sa ma tin pe sandalutze foarte bine:)

Dincolo de aberatiile mele, am scotocit prin poze si le-am scos pe cele mai traznite.. ceva care sa fie marturie si sa imi reaminteasca intotdeauna de clipele frumoase petrecute la dansuri si in afara dansurilor si multele lucruri traznite pe care le-am facut. Sa fie un indemn sa fac si mai multe:)

Din seria: sunt treaza de la 5... nu am mancat nimic dar sunt prezenta la concurs..:) Scuzati tenta de paliditate dar am rezistat pana la final.. si greu a mai fost concursul de dans:)) 

Deci, e clar? Sunt treaza!! Am vazut toate piruetele.. toate.. figurile alea.. :))

Din seria: Eram roscataaaaaaaaaaa!!!!!! si bineinteles alaturi de prima mea jumatate la dansuri- Steliana si doi baieti speciali :)

Din seria: ce, cu o fata nu se poate?! Va prezint o bachata la feminin :)))

Un revelion cu dansuri si o rochie mortala :D:D:D Nu a omorat pe nimeni.. dar nu se stie niciodata :)

Da, de principiu stiu si eu ca nu trebuie sa te uiti la picioare ca nu inveti nimic!

Nu exista excursie si eu sa nu fiu ciufulita.. si nu, nu m-au batut fetele!:D

Pardon, ciufulita dar cu niste priviri.. demne de toata filosofia:)

Oameni dragi mie.. foarte dragi.. si eu tot ciufulita.. Respectam retea succesului :)

Am trecut de partea cu ciufuleala: dupa o noapte de dans, somn de 3 ore, urcat pe munte juma de zi si nemancat de ore bune.. asa arat:)) Dar stiti cat de happy eram? Destul.. si ofticata ca ceilalti teoretic gasisera un restaurant mai bun decat al nostru unde eu am impartit servetele umede ca sa stergem tacamurile.. mai murdare:)) PS: si celalalt grup a luat tzeapa:))))) 

O petrecere cu karaoke: ce privire.. aoleo zici ca.. nu conteaza: era o melodie lacrimogena iar eu eram pierduta in spatiu.. as usual:) 

Dar nu sunt singura:)) Aici cantam.. dar asa de incet ca oricum nu auzeam decat eu:)

During the party

After party- 5 dimineata cu ganduri periculoase de shaorma

Da.. asta e privirea mea amenintatoare:)) Nu imi mai fa observatie ca nu tin ritmul.. Lasa-ma sa dansez dupa legea junglei:) 

Daca nu se uita nimeni.. opreste-te, gandeste, poate o sa simti ritmul.. trece el pe langa tine..:))

Da, si-am fost si roscata..offff:)

Asta e de joi- deci eram pe sandalutze clar. Ce, vreti sa vedeti si fatza?:))

Asa ca niciodata sa nu ma intrebati de ce zambesc atunci cand dansez! Pur si simplu o fac! Pur si simplu imi place..:) Chiar daca nu sunt experta, important e ca imi place la nebunie sa dansez..:) Da, iubesc dansurile.. O salsa ma tine treaza in drum spre servici, un vals lent ma duce cu gandul la alte chestii..:P o rumba ma baga de-a binelea in depresie... o cha cha cha imi pune sangele in miscare. Asa ca o sa ma vedeti maturand prin bucatarie pe ritmuri latino sau exersand un patratzel la vals in fata oglinzii ca sa vad daca duc picioarele bine.. de fapt sper ca mai stiu patratzelul:)) 

Nu va pot promite ca imi voi relua obiceiul de a scrie pe blog.. dar incerc..:) E un inceput promitator.. sper:)  primul pas e cel mai dificil:) 

Niciun comentariu: