miercuri, 31 decembrie 2008

Ultimul blog pe 2008:)

Acum trebuia sa vin cu ceva urari.. Ma abtin :) 

Unii privesc noul an ca pe un inceput, lasa in urma greselile si spera ca in anul ce vine lucrurile sa mearga mai bine.. E si asta o varianta. Cealalta, care mie imi place la fel de mult este sa consideri ca anul ce vine e o continuare a tuturor lucrurilor bune pe care le-ai facut in anul precedent.

Daca reusesc sa am un an la fel de bun ca 2008, atunci e de bine :) Multa lume nu isi face calculele sa vada ce a mers gresit si ce a mers bine. Poate ca asa e si mai recomandat, nu as vrea sa va apuce durerile de cap acum pe ultima suta de metri. Tineti cont doar de faptul ca nimeni nu e perfect, viata nu e facuta numai din momente de fericire si da, anul viitor poate fi mai bun dar nici asta nu a fost atat de rau.

Ganditi-va la toate lucrurile bune pe care le-ati facut, ati muncit mult (seful nu a apreciat, se mai intampla) dar stiti ca v-ati dedicat unui lucru. Poate ca nu a mers chiar atat de bine partea cu dragostea dar a mai fost si putina distractie, ati mai incercat in stanga, in dreapta, inainte, inapoi, pe lateral :))) Am invatat ceva. De la ideea asta imi place mie sa pornesc: da, am gresit, a durut ca naibii dar am invatat ceva si daca nu am invatat atunci e foarte posibil ca la anul sa ma lovesc de acelasi toc al aceleiasi usi :)

Intr-adevar, noaptea de Revelion e noaptea de Revelion, poate o noapte ca toate celelalte.. dar e un prilej de a petrece si de a trage linie si eventual de a o lua de la capat cu mai multe forte, cu alte ganduri si eventual putin mai destepti :)

Sfaturi pentru fete: rasfatati-va azi. Avem un intreg ritual de infrumutesare! Ore intregi in care sa aranjam fiecare milimetru, sa ne gandim la fiecare detaliu penru ca in seara asta sa stralucim! De ce? Pentru ca meritam. (copy paste de la L'Oreal:P) Nu cred ca exista femei urate (in afara de cazurile chiar drastice), dar cred ca exista femei care nu se ingrijesc si care nu stiu sa isi puna in valoare trasaturile frumoase pe care le au.

Asa ca, la treaba! Distrati-va diseara, straluciti, vrajiti baietii! Iar pentru baieti- incercati sa nu va imbatati ca porcii :))) 

LA MULTI ANI!

Va dati seama ca ne auzim iar in 2009! Eventual si cu ceva poze :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

la multi ani!