marți, 26 mai 2009

Cum sa te descurci pe timp de criza ..?! 3 pasi simpli :)

De ce iar criza? Pentru ca ma simt. Pentru ca pe mine ma iubeste, pentru ca pe mine ma vrea, iar eu, de-a naibii ce-i pielea pe mine, o sfidez. Pentru ca pot si pentru ca vreau! Pentru ca nu am de ales. Pentru ca iti trebuie putina nebunie ca sa treci prin perioade din astea. Pentru ca fara zambet nu se poate :) Cred.. 

Asa ca azi, in drum spre piata, ca sa iau si eu paine, mi-a traznit o idee. Cum sa ne descurcam pe timp de criza?

1. Alergi dupa Ernest. Cum care Ernest?! Ernest de la Tradati in Dragoste. Sper ca nu mai sunteti atat de naivi sa credeti ca emisiunea aia e pe bune. TOTUL E REGIZAT! Si o sa va spun si de ce. Nu ca nu s-a gasi destui prosti care sa isi ridice poalele in cap ci pentru ca CNA interzice filmarea oamenilor in intimitatea lor fara acordul lor. Deci ala din emisiune nu are cum sa o pipaie pe aia si sa se pregateasca de o partida intensa in care burta lui se va misca pe ritmuri..aoleo, gata ca aberez. Deci e regizat tot! Doi la mana, mergand pe ideea ca nimic nu e gratuit, astfel de prezente in emisiuni se platesc. De la 2 milioane pentru Tradati in Dragoste pana la vreo 10 la Test de Fidelitate. Mie imi place mai mult asta: bani mai multi si mai ajungi sa o si pipai pe una :D Vedeti beneficiile? PRINDETI-L PE ERNEST! Chiar se cauta oameni in disperare:P

2. Cauti un alt job. Si am si gasit de care, la un salon de MASAJ EROTIC. Esti platit cu 1 milion si juma pe zi, plus bacsisul. Un calcul simplu va va duce la un salariu de 30 milioane pe luna, fara bacsis. Ce viataaaaaaaaa! Mi-as plati rateleeeee :P Bun, revenind la acest job, trebuie sa va spun ca nu e nevoie de experienta, te trainuiesc aia pe acolo, singura problema, de care eu m-as lovi evident, ar fi ca tre sa fii .... dotata si nu intelectual ca asta nu te prea ajuta in zilele noastre. Din nefericire, nu se merge pe ideea de mici si frumosi, ci pe ideea de mari, mari si.. mari :)) Bine, am un fost coleg de generala care se specializeaza pe chirurgie plastica.. poate imi face si mie un discount :P

3. Intra pe un site de dating- exemplu TAGGED adica www.tagged.com. Vei gasi acolo o gramada de tipi si, daca esti buna, si nu ai fatza de... hmmm.. pitzipoanca chiar ai succes. S-au cam plictisit de pitzipoance si cum vad una mai proaspata, sho pe ea. Se gasesc si cativa din Danemarca, Suedia, Norvegia ( e cam frig pe acolo, dar o haina de blana nu strica, ecologica evident), Italia si evident multi arabi.  Nu e nevoie sa te arati a fi extra mega disponibila, faci si tu putin pe inabordabila, iti trebuie si vreo 3 neuroni ca sa dovedesti ca esti capabila de o conversatie mai acceptabila. Dupa cateva intalniri virtuale, mai bagi o lacrima, ii spui ca ar vrea sa vina in Romania, el vine, te plimba, papa gratis cateva zile, ca, deh, trebuie sa te impresioneze si nu te-o duce la Mac. La plecare trebuie sa iti lase o amintire, ma gandesc la niste euroi ca sa ai cum sa te gandesti la el. Si daca vrei sa il cunosti mai bine ( pacat ca nu am un emoticon care sa falfaie din gene), atunci e cazul de o partida nemaipomenita dar cu ceva timiditate. Doar el te cucereste pe tine.. :)) Dupa aia o sa programati o vizita la el in tara, dar tu cum nu te descurci... iti va trimite el bani. Atunci e cazul sa spui la revedere. Iei banutii, trimisi prin Western Union, si gata, te-ai scos. Treci la urmatorul :)) ( practica asta a aplicat-o o fosta colega de liceu cu un italian, a luat banutii cu care trebuia sa se duca la el si a mers in Unirea si si-a luat haine :))) 

Ia spuneti acum cu care pas sa incepem?:))))

De aici, numai zambete :)

PS:

Probabil ca o sa vina un topic pe tema asta dar serios, ca sa fiu de ajutor celor disperati :)

Un comentariu:

Masaj erotic spunea...

Masajul erotic ofera o frumusete magnifica barbatului, este un dar special pentru acesta, permite cunoasterea miscarilor interioare, iar atmosfera tacuta din cadrul saloanelor noastre, te va calma.
Va asteptam la saloanele de masaj erotic. Detalii pe site hotangels.ro sau 0734337779