joi, 24 noiembrie 2011

Discriminareeee pe Facebooook!

A fost odata ca niciodata o Petruta care se plictisea. Si cum face orice om normal se plictisea pe Facebook. Cum nu era niciun story interesant, niciun status super, niciun banc, neuronul plictisit s-a decis sa umble pe la setarile din profil.


Observasem in plictiseala mea, ca atata timp cat te-ai trecut ca single, la profil nu apare nimic. Cand m-am jucat cu un "it's complicated", pampam! A aparut si la profil. Nenea Mark Elliot Zuckerberg, pai e frumos? Asa te-a invatat mama ta, sa ii discriminezi pe cei single? :))) 


Dar nu m-am putut opri. Deja ma lovise titlul pentru postarea pe blog, dar de ce sa nu duc lucrurile la nivelul urmator? Si asa am devenit eu "engaged".


Ca sa ne intelegem, Livia este o buna prietena :D


Si acum part 2 :
Mentionez ca am postat discutia cu acordul lui:D Am si dovada:)) 


Si tot el mi-a dat si urmatoarea idee. Dupa ceva vreme de starnit comentarii pe fb, de ce sa nu imi si gasesc un logodnic? :D Si am gasit si voluntar, pentru ca da, a fost pe baza de accept!




Si asa s-a nascut un status de engaged with. Dar m-am oprit aici? Nope! am facut un album numit simbolic "Happiness", in care am pus poze cu noi 2 din vremuri in care eram mai mult amici, dar si din timpuri in care am depasit limitele:)) Combinate, a iesit un super album care a primit comentarii de la persoane dragi mie si care, din nefericire, au fost induse in eroare. Mai mult decat atat, mi-am gasit si nasi!:))))))




 SCUZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Si multumesc pentru toate felicitarile si gandurile de bine transmise, dar doar m-am jucat! :) 




:D:D Nu sunt cu capul, doar m-a lovit o idee, am exploatat-o si asta a iesit! Imi pare rau Liviutaaaa!


Acum toata lumea e fericita!




Am 3 lucruri de spus:


1. Imi cer scuze pentru cei pe care i-am indus in eroare. Zau ca doar m-am jucat si am vrut sa studiez efectul Facebook.


2. Multumesc mult amicului meu care m-a sustinut in toata nebunia mea, precum si primului baiat care (e adevarat, fara voia lui) m-a ajutat sa ma tin de o gluma asemanatoare. Trebuie sa mai gasesc un al treilea acum pentru urmatoarea data :))


3. Nenea Mark, eu chiar o tin pe a mea! Chiar e frumos? Unde sunt bunele maniere? Astia single sunt the fish in the pond. Meritam si noi un status vizibil pe FB:))


De aici,


Numai zambete



Un comentariu:

livia care nu credea ca Petruta s-a logodit spunea...

Draga Petrutz, dar acordul meu pentru publicarea cuvintelor mele nepretuite l-ai obtinut?Sau ai incercat sa ma surprinzi?:)))Data viitoare cand te mai logodesti/casatoresti nu o sa te mai cred si o sa ma dau absenta la eveniment:D Ha!