luni, 16 iunie 2008

Cum sa esuam intr-o relatie :P

Am planuri de ceva timp sa scriu pe blog.. m-am plafonat.. de acum incep fiecare blog cu chestia asta.. dar sunt sinceraaaaa .. ca intotdeauna :P Deci.. despre ce o sa scriu? habar nu am.. pana la sfarsit imi dau eu seama..:))


Discutam zilele trecute cu cineva despre ce greseli poti sa faci intr-o relatie... M-am gandit eu ca multe rau de tot.. Nimeni nu e perfect si mai ales suntem atat de diferiti incat mi se pare o totala porcarie sa spui, ca, daca respecti anumite reguli, nu o sa dai gres. Intotdeauna trebuie sa te pliezi in functie de nevoile celuilalt.. si el in functie de ale tale.. Daca si vreti acelasi lucru, atunci asta ar trebui sa mearga... :) Cred  ca asta e de fapt reteta.

Asa ca o sa dau un copy paste dintr-un document gasit de prea minunatul meu amic pe net: CUM ITI DAI SEAMA CA O RELATIE ESUEAZA... ia bifati cate ati facut:D *documentul se numea 10 feluri in care poti esua intr-o relatie :P

Ce faci atunci cand te simti atras(a) de o persoana incantatoare care intra incet in viata ta dat tu esti ingrozit(a) de gandul ca vei esua intr-o astfel de relatie?


Inarmeaza-te cu urmatoarele strategii si vei fi sigur ca vei esua intr-o relatie inca de la inceput...
1. Sa consideri ca persoana respectiva este sufletul tau pereche imediat ce v-ati cunoscut sau la scurt timp dupa aceasta. Sa cauti mereu semne conform carora soarta va adus impreuna si sa gasesti nenumarate corelatii in vietile voastre...
2. Sa uiti de propria ta viata, de prietenii tai, de tine insuti. Cand iti gasesti sufletul pereche de ce ai mai avea nevoie de o viata in afara relatiei?
3. Dezvaluie-ti de la inceput toata personalitatea si testeaza-ti partenerul prin cele mai groaznice comportamente ale tale. Caci daca este vorba despre sufletul tau pereche, el sau ea te va iubi indiferent...
4. Faceti sex imediat ce v-ati cunoscut. Pana la urma daca sunteti meniti sa fiti impreuna pentru eternitate de ce sa nu incepi cu partea distractiva...
5. Ignora tot ceea ce face partenerul tau in dezacord cu valorile, stilul de viata sau credintele tale. Dragostea adevarata poate depasi aceste diferente nesemnificative...
6. Faceti mult spectacol cand va certati. La slujba, in familie si in situatii tensionate de viata va puteti testa daca sunteti sau nu meniti a fi impreuna.
7. Petreceti cat mai mult timp impreuna. Atunci cand este dragoste adevarata nu poti suporta sa nu iti vezi partenerul nici macar pentru o secunda.
8. Ignora orice fel de comportament care te poate leza in vreun fel. E dragostea vietii tale, deci este OK.
9. Copleseste-ti cu atentie partenerul si asteapta acelasi lucru in schimb. Cum altfel te-ai putea comporta, atunci cand ai intalnit sufletul pereche.
10. Impinge mereu relatia inainte si cere intotdeauna mai mult. Ai dreptul la o relatie asa cum iti doresti, iar partenerul tau iti datoreaza asta.

Eu cred ca regulile astea au fost scrise in principal pentru fete. E absurd sa consideri ca persoana respectiva e sufletul tau pereche.. desi am auzit destule variante: il iubesc, petruta.. si erau de 2 sapt impreuna!.. Nebunie curata.. da.. exista dragostea aia la prima vedere.. dar, cred eu, e nevoie sa o consolidezi in timp.. toata lumea simte fluturii de inceput.. dar reusesti sa ii mentii? 

La regula numarul patru am ras de m-am prapadit.. si am pregatit urmatorul argument ( nu e al meu :P) Pai da' facem sex.. vedem daca ne potrivim.. si in timp vedem si restul... :D Poate merge si varianta asta.. nu am de unde sa stiu :)) Am mai ras la varianta cu - arata-i cele mai groaznice laturi ale tale.. Da, nu arat bine din profil :)) Nu cred ca e cazul sa te porti super urat cu el ca sa nu se astepte la mai bine.. dar nici sa te porti super frumos atata timp cat stii ca dupa 2 sapt iese la iveala scorpiutza din tine..sau  scorpionul :P Eu prefer varianta: be yourself...:P si merg pe principiul ca, in timp, ma pot imbunatati daca e cazul.. cu fiecare relatie inveti ceva nou.. te upgradezi :) Si intotdeauna cu urmatorul descoperi ca ce stii nu e de ajuns..:)

Restul regulilor cred ca au fost facute special pentru fete.. Noi avem tendinta sa sufocam baiatul, sa ignoram chestiile care nu ne plac.. si mai cred ca era una..Noi mai incercam sa il schimbam in baiatul pe care ni l-am dori.. Mi se pare atat de stupid.. cum sa schimbi pe cineva? de ce sa il transform in ceva asa cum mi-as dori eu? De ce ma mai intalnesc cu el? Defectele oricat de mari ar fi.. mi se pare mie ca sunt o parte din deliciul persoanei respective.. Sunt chestiile care il diferentiaza de imaginea de Fat Frumos pe care o avem in capsorul nostru.. daca e prea mare -defectul :D- e clar ca nu poti sta cu persoana respectiva.. sa te amagesti ca poate ii trece.. Daca e vorba de un defect mai mic.. cred ca prin o sugestie se poate rezolva.. sau pur si simplu printr-un contra exemplu.. Deja sunt in termeni prea abstracti.. de ex.. el saruta super bine dar tu vrei si mai mult.. te pui pe pupat.. pana pricepe mesajul :)) acum cred ca am fost destul de directa :D daca ai rabdare si celalalt e dispus, lucrurile se pot schimba,..atata timp cat nu e o operatie de inlocuire a intregii personalitati :)

Regulile astea mi s-au parut un lucru chiar decent si dragut pe langa tonele de articole din revistele pentru femei in care, teoretic, esti invatata cum sunt barbatii si cum sa te porti cu ei.. Tocmai de aceea, nu imi iau reviste pentru femei ci ma abonez la newsletterele pentru barbati.. Sincer, mie imi place mai mult Yuppy decat Menreport.. dar nici unul nu e de lepadat.. :))

Poate intr-o zi, noi fetele vom intelege ca dragostea nu se invata din articole..si ca astea 10 reguli sunt de bun simt.. Stiu ca atunci cand iti place de cineva.. vrei sa il vezi cat mai mult timp.. si cand se termina intalnirea parca vrei sa il intrebi cand va mai vedeti.. dar.. ce e prea mult strica :) Nu sunt specialista in relatii.. sfaturile pe care le-am dat celorlalti intotdeauna au fost cele bune.. in cazul meu.. lucrurile stau altfel.. nu pot sa am dreptate pentru toata lumea :)) Eu nu am nimerit in nici o relatie sa bifez vreuna din regulile alea.. si tot am dat gres :))) Asta ca dovada ca NU exista un model general valabil! Sa va fie invatatura de minte:))

Va si recomand 2 melodii ca de obicei.. ambele de la Rihanna.. imi plac la nebunie si sunt logic despre despartiri.. :)) fiecare isi alege varianta dorita.. Take a bow imi place datorita atitudinii Rihannei si Cry.. pentru versuri..-am scos partea cu victima de la refren.. la aia nu ma simt :)) enjoy :) si aveti grija cu dragostea:P Promit sa scriu curand.. peste vreo ora si ceva:))

My mind is gone
I’m spinnin’ around
And deep inside
My tears I’ll drown
I’m losing grip
What’s happening?
I stray from love
This is how I feel

Now I’m in this condition
And I’ve got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry




Un comentariu:

Anonim spunea...

Poate ca n-ai bifat nici un punct din lista si ai dat gres, dar exista cineva care mai are putin si le bifeaza pe toate 10 si tot nu reuseste sa "dea gres" :))
Stii vorba aia: "singura regula universal valabila e ca nu exista nici o regula universal valabila. dar poti continua sa cauti :)"