marți, 15 iulie 2008

Femeile si politetea :) Studiu de caz

Se spune ca barbatii sunt niste porci, nesimtiti, mitocani.. se spune.. cine spune? Noi- femeile.. Ma excuse dar am trecut de perioada Elena Carstea...de mult timp mai ales dupa ce m-am lamurit ca femeile stau la fel de prost la capitolul bun simt:P

Asa ca acest post este dedicat cu multa iubire si atasament interlocutoarei mele de dimineata:)

Mergeam zambareatza eu pe strada sau adormita- luati care varianta va convine, si eram cu nasul in mp3 player sa schimb melodia. Jur ca mergeam drept- doar nu bausem nimic- nici macar cola:(... Nu ma uitam in fatza dar puteam sa fiu ocolita foarte usor. 

Ridic la un moment dat privirea si vad ca la juma de metru de mine e o tanti care furioasa trece pe langa mine zicand din toata politetea dobandita in cei 7 ani de-acasa: Uite-te FA TAMPITO!

Pentru cei care inteleg mai greu eu eram tampita iar acel "fa" era o dovada incontestabila a iubirii ce mi-o poarta. Faza rea e ca tipa era trecuta de 35 de ani, varsta de la care teoretic ar trebui sa fii un adult responsabil si sa imi reprosezi mie, visatoarei de 24 de ani, ca sunt nepoliticoasa.. tztztzttz.. adultii astia.. 

Si bineinteles intr-un final apoteotic.. o melodie preferata de-a mea.. si DA, imi place Margineanu.. si imi place si Florin Chilian.. nu toate melodiile lor- doar cateva... Dar la un moment dat am fost ostracizata pentru micile mele placeri:)) Who cares?

2 comentarii:

liberace. spunea...

Asa e, unele femei chiar sunt nesimtite, deci nu doar barbatii e porci:))) Tot o femeie trecuta de varsta apoteotica de 35 de ani, aflata in cadere libera, m-a facut toapa pe strada. Doar pentru ca nu m-am lipit de perete ca sa treaca ea. Daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura:))

Anonim spunea...

Singura chestia la care ma duce gandul este ca cea mai scurta distanta intre doua puncte este o linie dreapta... realizez ca esentialul este cu totul altul... dar fiecare cu ideile sale, mai mult sau mai putin realiste...