luni, 18 mai 2009

Paradoxul fundului


2 ore si juma.. 2 ore si juma in caldura, la coada ca sa il vad pe Basescu. De fapt, obiectivul meu de duminica a fost sa vad Palatul Cotroceni de care m-am bucurat in vreo 20 minute. Frumoossssssssssssss.. Pacat ca lucreaza cei din administratia prezidentiala acolo. Pun pariu ca ii doare fix in cot, si nici acolo, de toata arhitectura aia, de mobila aia veche.. superb:))

Anyways, la coada, muuuulti mosnegi si multe babe. Bine s-au mai tinut! Si se impingeau, si pipaiau. Asta e.. se mai bucurau si ei de tinerete. De tineretea altora:) Am vazut si helicopterul prezidential si trebuie sa recunosc: atractia zilei au fost militarii care faceau parada pe acolo, de fapt garda care ne arata cum se manuiesc armele :P Poate ca ar trebui sa le cerem scuze pentru faptul ca se auzeau niste chicote de pe margine, apoi au venit niste rasete pentru ca sa incheiem apoteotic cu:" ia uite, ala e mai dragut, ala e al meu!" si evident niste plesnituri peste fund. Ooops, de alea eu sunt vinovata: )

E bine ca la 24 de ani inca mai am minte de 14.. eu ma simt bine asa cum sunt:P Ca sa nu mai spun ca in alea 2 ore si juma am stat langa un suedez super, extra, mega bun..

( My Lady A.. ai aprobarea mea.. pana la capat.. dupa cum ti-am zis:P) Si am incheiat seara cu un mac.. ca tine bine de foame:) Asta dupa ce ne-am inghesuit in troleu- de aici si paradoxul fundului (creatia jumatatii mele la agatat, alias L). Am simtit atatea funduri ieri, cat pentru o viata intreaga. Si tot nu m-am saturat:)

In rest, my guys, eu zic sa mergem cu optimismul inainte. Ma gandesc la un blog despre filozofia omului in criza.. dar ma mai gandesc :)

Apropo de criza: colegele mele de suferinta :D

PS:

M-am indragostit.. iar.. ca idioata de acelasi tip.. stiu.. e in Rusia.. Offffff...:)

PPS:

As vrea sa nu ma mai acuze lumea ca ma gandesc tot timpul la prostii.. De-ati sti voi ce e in capsorul meu..:)) bine ca nu aveti puteri telepatice:P Mainile din poza sunt ale unui coleg simpatic, inteligent si cu simtul raspunderii.. asta spune el.. eu zic.. ca e buna poza :D

Un comentariu:

Lady A, spunea...

Suedezul ala... e bun rau de tot :D