sâmbătă, 17 decembrie 2011

Cum sa aratam mai tinere, mai frumoase, mai slabe?

Continui seria postarilor inspirate de altii :) Desi aveam altceva programat, va trebui sa astept pentru ca azi m-am enervat. Discutand cu cineva despre metode de a preveni imbatranirea, discutia a divagat catre operatii estetice si diete de vedete. Nimic surprinzator pana aici - eram amandoi de acord cu absurditatea lucrurilor. Cand dau sa verific mailul, gasesc in spam newsletterul de la o revista pentru femei cu titlul:

Ce dietă să ţii în funcţie de ce complexe ai


Si m-am enervat:)))) 

Am auzit de diete in functie de grupa de sange, de zodie, de preferinte, de cat de mult vrei sa mananci, dar in functie de complexe? Haideeeeeeeeeeeeeeti maiiiiiiiiiiiiiiiii! Dati-o incolo de treaba! Asta dupa ce aflasem de o tanti ginecolog care a gasit o cale de a face femeile sa imbatraneasca mai greu. Daca este amanata menopauza, femeia va arata la 60 de ani ca la 45. Cu ajutorul hormonilor. Singura problema este ca acest tratament poate declansa cancerul deci din 3 in 3 luni se fac teste ca sa fie prevenit un astfel de accident. M-am lansat in glume pe tema asta vreo 10 minute:))

Ne hazardam sa tinem tot felul de diete mai mult sau mai putin drastice ca sa scapam in 3 zile de toti hamburgerii, shaormele si ciocolatele mancate tarziu in noapte. Avem tenul uscat si ne cumparam toate cremele posibile de pe lume. Avem cateva riduri de expresie si cearcane si ne incapatanam in fiecare zi sa le astupam cu un strat de corector+fond de ten+pudra. Stam toata ziua lipite cu fundul de scaunul de la birou. Timpul trece. Ridurile se inmultesc, la fel si grijile. Fundul se face mai mare. Dar pentru ca suntem oameni realizati, dam fuga la nea' doctorul si bagam vreo 2 injectii cu botox sau acid hialuronic si pac! Gata riduri... dar mai sunt cateva pete pe fata si fondul de ten deja e indispensabil. Burta s-a facut cam mare. In 2 secunde o liposuctie, se introduce ditamai batul si se hacuieste burtica, se umplu cateva pungi cu grasime. Pac! Esti ca noua - inapoi la shaorma...La 50 de ani, 2-3 hormonei, amam menopauza, mai tragem putin de pielea de pe fata ca sa para tanara si suntem ca noi! :))))

Sa va spun vreo 2-3 secrete (dar sa nu le spuneti nimanui, ca s-ar putea sa iau bataie:))))
  • Ca sa ai pielea hidratata, sa diminuezi din cearcane si sa te simti mai putin obosita, trebuie sa bei.. SURPRIZZAAAAAA - APAAAAAAAA (nu Pepsi ca mine:))))). In plus, dimineata si seara foloseste o crema potrivita tenului tau. Potrivit nu inseamna neaparat scump - a mea costa 8 lei:D 
  • Ca sa ai pielea mai curata - MANANCA SANATOS. Toate porcariile pe care le bagam in noi isi pun amprenta nu numai asupra fundului, ci si asupra aspectului pielii.
  • Toate cosmeticele, indiferent de cat de hidratante sunt, tot nu au un efect benefic asupra pielii. Cu cat mai multe, cu atat e mai dezastruos- am lucrat intr-o mini TV si am avut ocazia sa fiu tencuita mai mult de 1 an...... Cu toate mastile de pe lume aveam pielea tot uscata, riduri la ochi, si plangeam in fiecare zi din cauza iritatiilor din zona ochilor.
  • Ai fundul mare si nu ai abdomenul plat pentru ca la fel ca mine, mananci prostii:)) Si nu iti misti fundul deloc. Stiu ca nu ai timp. Am incercat si eu scuza asta de multe ori si pentru multe situatii. Si nu, nu ma duc la sala. Dar exista solutii mai placute de a face miscare - plimba-te, du-te la inot, la dansuri (:D), urca scarile (nu pot din cauza oamenilor din bloc, dar tu incearca:))
  • Ca sa nu fii fortata sa tii cate o dieta drastica si sa iti dai tot organismul peste cap, incearca sa mananci mai sanatos si mai putin seara. 
Cred ca nu aplic nici jumatate din sfaturile de mai sus.... si nici nu imi propun de maine sa devin idealul de sanatate. Sa vedeti ce ture de bloc o sa dau eu, chiar de maine de dimineata! :))) Dar nu caut solutii care peste noapte sa imi faca fundul mai bombat, fata mai curata si coapsele mai ferme. PENTRU CA NU EXISTA! Iar cu dieta asta in functie de complexe..... mai bine analizeaza-te putin si vezi cum ai ajuns acolo unde esti. Elimina cauza.. si o sa scada si fundul treptat. Daca nu, vino la mine pentru bataie! :)))) 

Si daca vrei sa imbatranesti frumos, nu e nevoie de botox si cutit... ci de un stil de viata sanatos. Bunica mea la 60 de ani avea un ten super curat, aproape fara riduri si o piele ferma. Putea sa bata orice pustoaica de 23 de ani plina de silicoane si cu toate mascuielile ei. Si pentru ca am mai descoperit o chestie draguta, va invit sa cititi si un articol scris de un barbat pe un site pentru femei.

Intr-o postare viitoare o sa discutam si despre complexe.. Dar ca sa ma tin de cuvant (ca sigur iar aman - urmatoarea tema va fi asemanatoare cu :He's just not that into you:D)

De aici,

Numai zambete




Un comentariu:

Initiativa Feminina spunea...

Draga noastra, ti-am gasit acest blog din intamplare si tinem sa-ti spunem ca ne place vitalitatea si spontaneitatea ta, pentru ca reprezinti sexul frumos intr-un mod foarte genuin. De aceea, avem o propunere pentru tine si cu siguranta nu o sa-ti fie greu sa participi. Acesta este blogul nostru:
http://www.initiativafeminina.wordpress.com si acesta este contul de Facebook: http://www.facebook.com/Initiativafeminina
Pe acest blog o sa poti citi in ce consta demersul nostru. Tocmai de aceea, vrem sa te implicam si sa ne scrii un mesaj motivational, o povestioara, orice care are legatura cu femeia (vezi postarile de pe blog). Mesajul il poti trimite la women.guidance@yahoo.com sau pe Facebook.O zi frumoasa.Te imbratisem. Echipa Initiativa Feminina