sâmbătă, 22 martie 2008

Barbatii sunt mai galagiosi decat femeile:)

Tocmai mi-am recitit articolele... si mi-am dat seama ca cu cat scriu mai mult, cu atat sunt mai lipsita de coerenta... :) dar nimeni nu s-a plans pana acum..

Sunt dupa o iesire super cu prietenele mele cele mai bune...:) Si dupa discutii interminabile de aproape 4 ore..am ajuns la multe concluzii... Una este: baietii ar trebui sa aiba fund in pantaloni...E obligatoriu..Am ochit 2 tipi draguti in seara asta si nici unul nu avea acest ingredient... Care s-a rosit acolo in fata monitorului? Da, si fetele se uita la fundul baietilor.. doar va mai intoarceti si cu spatele:))

A doua concluzie a serii este ca oricat de galagioase am fost noi, grupul de baieti din celalalt separeu ne-a depasit si la rasete si la cat de tare vorbeau.. nu ca ar fi fost concurs dar de obicei noi avem reputatia ca suntem galagioase... in public:P Si adevarul e ca am fost ... Ne intalnim rar dar ne distram de fiecare data.. radem, glumim..nu stiu cati baieti au sughitat dar nu prea i-am vorbit de rau.. ba dimpotriva i-am laudat chiar daca..uneori nu era cazul...:) Desi ma intreb si acum de ce sa uitat chelnerul ala super dragut care ne serveste aproape
intotdeauna asa ciudat  la mine cand am aruncat replica urmatoare: Un baiat nu ar trebui sa intrebe aproape
niciodata o fata: Pot sa te sarut? Distruge orice farmec al spontaneitatii pe care un sarut il are... ce se poate intampla in cel mai rau caz? Te pocneste:)) In cel mai bun caz: iti raspunde la sarut..eu zic ca merita riscul..:)

Trebuia sa postez o replica .. dar am uitat-o..and i swear me didn't drink...:)) Cred ca sticluta aia de cola a fost de vina..sunt dupa o saptamana de abstinenta.. de la cola...:)) si cei 250 ml m-au dus pe culmi nebanuite... Dar las ca ne intalnim noi...si data viitoare o sa beau eu... chestie din aia verde:))

PS: Data viitoare, obligatoriu poze,ma ladies.. :)





Un comentariu:

gatonella spunea...

"it's a disaster...ongoing!!!" :D:D:D