luni, 14 aprilie 2008

Coltul misoginei:)

Nu e a mea exprimarea.. ci apartine lui Maximus.. nu il cunosc.. nu ma cunoaste... el a scris, scrie si va scrie in Coltul Misoginului- o parte din siteul www.flu.ro (parca asta e pentru fete):P Coltul Misoginului e o parte in care barbatii isi pot varsa naduful.. iar Maximus o face din plin..:))

Nu ca fac reclama.. dar chiar fac... I-am citit articolele.. si in general cam tot ce se scrie prin acel colt.. si am ajuns la urmatoarele concluzii: 70% barbatii au dreptate.... doi.. din articolele alea ajungi sa afli destul de multe chestii despre cum vad ei lucrurile.. chiar ca suntem specii diferite.. dar zic eu ca tocmai aici e farmecul :) Sunt articole la care razi, te inspaimanti daca te identifici ca fata.. O ultima concluzie este ca Maximus  chiar are o problema cu femeile.. da' una nasoala:))) E frustrat rau... sa mai incerce...stiu ca fetele bune sunt putine.. dar totusi se gasesc si in alte locuri decat la muzeu:))

Si totusi nu de aici a pornit ideea blogului... SA'NNEBUNESC NU ALTA.. [ce am pocit scrisul:P] Mama se uita ieri la Duminica in Familie- adica dormea si televizorul mergea asa ca inevitabil auzeam si eu ce era pe acolo.. de altfel o emisiune interesanta, dinamica.. pentru cat dureaza ea... si ce eforturi implica.. Mihaela Radulescu e tare.. Stie sa glumeasca, sa intretina o conversatie.. E frumoasa- adica are un corp superb, si nu e proasta. Da, eu, Petruta, spun asta.. stiu ca noi femeile suntem putin mai rele:P

Partea proasta e ce a spus la un moment dat.... Se discuta de Ziua Barbatului la care se tranteste gogoneatza: Eu nu sunt feminista.. eu nu cred in egalitatea dintre barbati si femei.. eu cred ca femeia trebuie sa stea la doi metri in spatele barbatului..


Aoleo, mamicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Imi venea sa o scot din TV si sa o bat de sa o usuc... Bun, acum fiecare isi alege cum sa isi traiasca viata.. si fiecare femeie isi alege rolul pe care vrea sa il joace... desi mi se pare nedrept sa afiseze imaginea de femeie independenta care a reusit pe fortele proprii (nu vreau sa fiu rea acum si sa zic ceva..ahhh, ma abtin:P i can do it, i can do it) cand ea a avut capul plecat toata viata...

Cum adica femeia nu e egala cu barbatul?
Pai, de egala nu e egala.. Fiecare are ceva in plus fata de celalalt.. ea mai sus, el mai jos:)) Din punct de vedere fizic e clar ca suntem diferiti.. ar fi tragedie sa fim toti femei sau toti barbati... Sunt barbati puternici (ohoooo:P) care iti sparg lemne si ii admiri cu muuulta... dragoste cum transpira in tricoul ala mulat:))) dar si femei care daca iti trag un pumn te-au lasat lat... Sunt barbati care se pricep mai bine la moda decat femeile... si sunt femei care sunt in armata.. si nu, nu sunt femei de serviciu la cazarma...

Din punctul meu de vedere, ne completam..
Nu stiu de ce se cearta atata barbatii cu femeile... Mi se pare corect ca tocmai aceasta varietate sa faca viata atat de picanta... Suntem diferiti si asta ne face frumosi.. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti gasesti acea jumatate care sa te suporte in toata varietatea ta:)) Dar mai mult decat atat, drept este sa avem aceleasi drepturi...

Ce il face pe barbat mai bun decat mine?Oricat ne-am scoate ochii cu ce face fiecare parte, avem nevoie unii de altii.. IAR EU NICIODATA NU O SA STAU 2 METRI IN SPATELE BARBATULUI.. Poate ca sa fiu cu bata dupa el... altfel nu.. Si nici el la 2 metri in spatele meu.. El va fi langa mine... where he belongs :)

Si oricum mai e un argument.. orice ar putea face barbatii... un lucru tot nu pot sa il faca- copii:) Iar la acest capitol nu ma puteti contrazice..:) Spermatozoizi gasesti pe tot drumul, dar o femeie dispusa sa creasca cum trebuie botzul ala de viata in burta ei.. nu prea cred:)

Intrucat mi-am eliberat frustrarile legate de minunata Raduleasca... EU MA CONSIDER EGALA CU ORICE BARBAT.. AVEM ACELEASI DREPTURI.. Depinde de fiecare cum si le foloseste..:)

PS: Enjoy the song...totally defining:) 

Si.. votati-l pe Brancusi http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/


Un comentariu:

Anonim spunea...

Femeile intotdeauna au fost la egalitate cu barbatii. Doar ca de-a lungul timpului egalitatea unora a devenit mai mare sau mai mica, in functie de trend :))

"Spermatozoizi gasesti pe tot drumul, dar o femeie dispusa sa creasca cum trebuie botzul ala de viata in burta ei.. nu prea cred:)"
-> probabil ca da, dar asa cum se gasesc ei, se gasesc si femei asa numitele "mame-surogat", cele care pt o anumita suma de bani sunt dispuse sa tina "botzul" ala 9 luni. asa cum se gasesc femei dispuse sa creasca un copil, se gasesc si barbati dispuisi sa creasca :) parerea mea.
Deci si aici suntem la egalitate :)) cu egalitati mai mari sau mai mici :))