joi, 17 aprilie 2008

Toti suntem unici.. ete na:))

Am o politica proasta de bloggeritza (uu ce bine suna:P ).. scriu vreo 3 articole si dupa aia pauza...dar daca tot scriu.. ce rost are acum sa incep eu cu criticile...:)

Despre ce scriu? Va dati voi seama pana la final :) Ascultam ieri o melodie... daah :) Ceva de la Avril Lavigne -una din cantaretele mele preferate. Puteti sa ma criticati cat vreti...:) Gusturile nu se discuta.. Imi place muzica latino, imi place si ceva rock, si ceva pop si muulta muzica veche si aia clasica din cand in cand... aa da... si imi plac si MARGINEANU si FLORIN CHILIAN.. Nu toate melodiile, doar cateva... so JUDGE ME...! :))

Anyways, melodia de la Avril Lavigne se numeste: Anything but Ordinary... Pentru cei care nu apreciaza pop-rockul.. nu o ascultati.. nu vreau sa va stric ziua :)



Melodia asta m-a dus cu gandul la zilele mele din liceu.. Stiu ca am promis [fata de mine] ca viata mea personala nu are ce cauta pe blog..:P] si ma tin de promisiune pana la capat.. dar asa ca tema generala.. am voie :)) In liceu deviza numarul 1 era sa fii in centrul atentiei, sa fii in centrul atentie si 
sa fii diferit.

Incercam atat de mult sa fim diferiti ca toti ajungeam sa fim la fel. Toata lumea chiulea, moda era
sa te certi cu profii, daca nu aveai ultimele haine, atunci erai un outkast, parintii erau un cosmar si toata lumea respecta acelasi tipar. Exemplu: cum se salutau fetele.. Ea la 
20 de metri de cealalta colega.. se incepe cu tipete...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. se alearga inspre colega... se ia si se pupiceste colega, insotind acest gen banal de exclamatia: pupici, pupici...

Odata, am zis eu.. ia sa ma manifest si eu.... ce o fi atat de special? Nu am simtit cine stie ce:)) Nu m-au trecut fiorii.. nu am avut o zi mai buna... Dar colega mea care era populara, cu un entuziasm netarmurit ma intreaba: Dar ce ai patit? Ma bucur mult ca te-ai schimbat..:)) It was a one time show... dupa cum si-a dat seama si ea mai tarziu...:P

Daca nu erai diferit nu era bine...daca nu ieseai in evidenta cu ceva nu era bine.. La moda era sa NU fii normal..Si totusi, cu totii eram atat de normali in toate incercarile noastre de a fi atat de diferiti.

As putea zice ca asa e la liceu... e nevoia de teribilism.. de a da peste nas parintilor, profesorilor, de a dovedi ca putem sa fim adulti si trebuie sa fim tratati ca atare fara sa stim ca viata de adult nu e mare branza... ba, dimpotriva... it SUCKS! Daca te lasi prins in vartejul birou- pat, birou-pat, facturi, copii, nevasta grasa, barbat cu burta care se uita la meciuri, eu nu vad nici un farmec in a fi adult...

Si totusi exista si varianta updatata.. adultul care isi pastreaza din copilarie si mai ales alege sa nu se lase prins in toata aceasta monotonie.. nu poti face asta tot timpul.. important e sa nu ne transformam in robotzei :)) Si am si exemple concrete in viata, nu aiurez eu pe aici..:))

Si ce daca la liceu incercamsa iesim in evidenta? Tendinta asta se continua si dupa asta.. nu cu aceeasi intensitate..dar exista... Numai ca o facem prost.  Daca nu esti la moda, esti un nimeni. Toata lumea are aceeasi balerini, aceiasi blugi cu talie joasa si aceeasi tunosare a la Victoria Becham- cred ca am vazut vreo 3 prezentatoare care sunt tunse LA FEL. Cand te plimbi prin casa intr-o tinuta lejera, va rog sa lasati eticheta de la chilotzei la vedere.. si sa fie de FIRMA pentru ca altfel nu avem ce discuta :))

ANTENA 1
  
PROTV: Oana Cuzino si tipa de o joaca pe Bella in "La Bloc.. dar smecherele nu au pozele updatate pe site.. TZTZTZTTZ

Acum iesi in evidenta daca respecti ultimele tendinte, pornind de la haine si pana la expresii care "sunt la moda" .. Daca esti diferit.. poti supravietui.. daca impui la randul tau o tendinta...:)

Dar lucky for us, dupa 23-25 de ani, situatia se schimba :) Eu am 24 [aproape :P]... iar eu la aceasta magnifica varsta, cu o inteligenta acumulata timp de milenii:)) consider ca e bine sa fii tu insuti, sa te porti asa cum crezi, luand in calcul si reactia celorlalti- ei te suporta nu de alta- dar daca esti putin diferit, unde e problema?:))

PS: Tineti-mi pumnii pentru diseara.. da strans de tot...:) daca imi iese.. va promit o surpriza pe blog:)










Niciun comentariu: