luni, 15 septembrie 2008

Blog de ploaie :) Cum poti rani o femeie...

Desi am scris asta la status la mess de nu stiu cate ori: NU IMI PLACE TOAMNA. Are farmecul ei, recunosc, melancolia frunzelor, ploaia trista dar eu sunt mai mult adepta primaverii.. dar nu regret ca sunt balanta :)

E o vreme ploioasa afara si nu am avut o zi extraordinara..Sunt fleasca, simt ca ma ia febra si ascult o melodie lacrimogena pe care iar o sa v-o recomand, dar e super..:P Am fost sa imi platesc o restanta la cel mai nasol examen de la master. Am ajuns la ING, am facut plata si cand sa printez chitanta, se reseteaza multimatul ala si imi da cardul inapoi. Dupa aia nu a mai mers- fara chitanta nu intru in examen deci.. cu siguranta raman cu o restanta..Nu e tragedie.. dar e putin dramatic. Am mers 2 ore prin ploaie. Mi-am stropit pantalonii bej (erau cei mai la indemana de dimineata), era sa rup umbrela unei colege :P Ce mai? Cum m-am nascut eu toamna?  Adica stiu cum..:)) dar nu prea se potriveste cu mine.. de fapt poate latura visatoare de aici o am:)

In weekend, m-am uitat pe statisticile de la blogul meu care merge din ce in ce mai bine desi eu nu fac nimic pentru asta. Cu cat scriu mai mult, cu atat atrag mai multe persoane. Inspiratie am, sa speram ca ma tine si cheful. :) Am vazut si ce cauta lumea. Unii cauta thesmileydreamer, altii au cautat conversatie la prima intalnire.  Dar ce mi-a sarit efectiv in ochi este urmatoarea cautare: cum poti rani o femeie?

Cel care a cautat o chestie de genul asta ... nu se pricepe la femei:)) Dar de ce sa nu fiu eu buna sa va ofer instructiunile de rigoare?:) A rani pe cineva.. deja lucrurile sunt complicate. Ma gandesc cat de urat este sa vrei sa faci asa ceva incat sa dai search pe google. Sunt momente in care toata lumea vrea sa faca rau altcuiva. Important e daca o si duci la capat. Poti sa ranesti pe cineva pentru o seara sau sa ii lasi o rana adanca.

Daca vrei sa ranesti o femeie, cred ca cel mai rau caz intalnit ar fi sa te folosesti de ea.. sa o faci sa se indragosteasca de tine si apoi sa o lasi cu fundul in balta. Dar asta e deja meschin, machiavelic, subiect de drame. Nu e cazul. Acum eu dau un search prin toate povestile pe care le-am auzit eu de la fete. Unele au plans de nu au mai putut cand boyfriendul le-a inselat, altele cand au fost parasite pentru ca el de fapt nu vrea o relatie chiar serioasa, altele au pierdut nopti gandindu-se la cel pe care il tineau dar el pana la urma nu le oferea decat sperante desarte.

Cel mai usor mod prin care poti rani pe oricine, nu neaparat o femeie, este sa iti bati joc de sentimentele persoanei respective. Dar merita? Eu cred in chestia aia veche cu "se intoarce roata".. si intr-o zi.. tu vei fi cel ranit.  Daca nu mai tii la ea, nu o mai suporti, nu iti dai seama de ce te-ai indragostit de ea, e o scorpie.. bun.. chiar e nevoie sa ii faci rau? Poti sa vorbesti direct cu ea. Ii spui care sunt cauzele si adios. Doare dar mergeti mai departe. Sa nu imi spuneti ca e imposibil sa vorbesti cu o femeie! Sunt barbatii prea lasi in general- o iei, o legi de scaun, ii pun un calus si gata.. asa o sa te asculte:)) Partial glumesc..:P doar partial. Va refugiati in solutia simpla de a insela.. in speranta ca ea isi va da seama si te va parasi. Prefer sa imi fie spus in fata ce nu merge bine decat sa fiu inselata.

Vezi ca prietena ta s-a indragostit de tine si deja isi face planuri pentru 5 copiii. Anunt-o din timp ca nu ai astfel de ganduri. Noi avem o boala printre multe altele: aceea de a ne face sperante prea mari cand nu trebuie. Tempereaz-o sau incearca sa ii comunici ce simti tu. Barbatii tac sperand ca problema se duce de la sine. Noi luam tacerea ca pe un accept and now you're busted.

Si acum.. a treia varianta.. Sunt situatii nasoale rau de tot in care cineva se indragosteste de tine dar tu nu. E placut sa stii ca cineva tine la tine si te ajuta si e alaturi de tine.. Stiu.. dar.. Ce rost are sa ii dai sperante false? Cu fiecare clipa persoana respectiva isi face din ce in ce mai multe vise. Pana anul trecut, credeam ca numai noi fetele suntem cele care ne agatam de fiecare replica si ne punem sperantele in ea.. Dar sa stiti ca nu e adevarat. Acest mesaj este valabil pentru fete: baietii indragostiti fac la fel, se gandesc la fiecare detaliu si incearca sa vada fiecare idee din spatele oriarui cuvant pe care il spuneti. Am trait-o pe pielea mea.. si credeti-ma: e groaznic sa fie cineva indragostit de tine si tu sa tii la persoana respectiva doar ca prieten. 

Si stiu si cum e sa fii de partea cealalta a baricadei: sa fii indragostit de cineva si celelalt sa nu simta la fel sau, in cazul mai rau, sa dea semne ca si el te place dar.Intotdeauna exista un dar...important e ca nu ai ce sa faci: cand esti indragostit, iti faci sperante si daca te uiti la 10 la ceas si te gandesti: ma iubeste un blond, sau la 11 si te iubeste un brunet. Pentru ca asta face dragostea din noi...si e frumoasa dragostea asta dar dupa cum scriam sambata la status, uneori as vrea sa o bat de sa ii sune apa in cap:)

Asa ca ce rost are sa ranim pe cineva? Ce rost are sa inseli cand poti termina? Ce rost are sa induci pe cineva in eroare cand nu ai aceleasi sentimente? Nu mai bine repari o inima ranita decat sa nasti una? Ascultati melodia.. si scuzati-mi melancolia... Vremea de afara nu imi face bine.. dar stiti ca zambesc.. oricum :) Apropo, am racit.. Cine imi aduce si mie o ciocolata calda si ma tine si pe mine in brate cu vreo 3 paturi?  :)) Dar atentie.. sunt morocanoasa!:P

4 comentarii:

adispanu' spunea...

hmmm, stai nitel sa punem cap la cap doua postari: un anume tip nu ti-a dat cei 16 lei, drept care l-ai dat pe blog ... cu titlu de pedeapsa, inteleg; nu e clar daca el se simte "ranit", dar ne putem intreba acest lucru, nu?

deci la cautarea pe gugal "cum sa ranesti un baiat" punem raspunsul "dandu-l pe blog"? sau il faci sa guste din propriul tau medicament si il faci sa se inamoreze iremediabil de tine?

Anonim spunea...

you are smart. I mean you wrote with white font.

Petruta spunea...

That's me.. the blondie:) Am schimbat tema in graba acum cateva luni si nu m-am orientat catre postarile trecute. Si cum pe blog s-a mai pus praful...

Sa imi fie iertata greseala! Si pot sa scriu asta si in engleza:)))

Anonim spunea...

lol... eu am cautat pe google si am ajuns aici, dar nu am cautat ca vreau sa ranesc o femeie, ci pentru ca vreau sa stiu cum sa nu ranesc una