miercuri, 10 septembrie 2008

Ce sa NU facem la prima intalnire-pt baieti:)

Azi sunt extrem de happy.. sa fie oare de la cola? :)) Da, stiu ma las.. dar.. nu inca:) Dupa ce termin examenele..:) Iar am o gramada de chestii despre care voiam sa scriu..Ce sa aleg? Ce sa aleg? aaa.. azi citeam intr-un newsletter pentru barbati- menreport adica, ca nu sunt la emisiune, pot sa ii zic denumirea:)) ce NU ar trebui sa faci la o intalnire..

Articolul mi se pare util.. dar .. parca as avea eu niste completari. Atunci cand esti fata, regula de baza la o intalnire este sau ar trebui sa fie: imbraca-te si aranjeaza-te dar nu exagera. Trebuie sa arati bine dar sa nu para ca ai stat 5 ore ca sa te pregatesti. Totul sa fie foarte logic si ca si cum nu te-ai chinuit. 

Acum daca suntem noi sincere, daca e o intalnire la care tinem, dureaza minim o ora sa te pregatesti.  Ce facem in ora aia e numai treaba noastra:) Pentru o petrecere.. imi ia si 3 ore sa ma pregatesc si nu, nu pun juma de tub de fond de ten si 3 straturi de creion dermatograf la ochi :) La unele intalniri, am zambit putin la inceput, pentru ca mi-am dat seama ca tipul se pregatise putin mai mult ca de obicei, fata de cum il stiam eu. Gel in par, mai mult parfum, tricou calcat :) In cazul in care se observa o tinuta mai speciala, chinuit asortata, iti dai seama ca s-a preocupat..:) Ceea ce nu e rau dar e bine intr-adevar sa fim discreti cu parfumul si gelul de par:P Chiar va place cand o fata e bronzata la fatza si alba la corp sau cand are parul plin de fixativ si poate sa bata vantul ca nu i se misca un fir de par?

Deci am lamurit aspectul: curat, ingrijit (taiati-va unghiile apropo.. sa nu uit), haine curate, preferabil calcate. 

Locul: acum eu nu pot sa vorbesc decat pentru mine si cred ca de data asta mai bine tac pentru ca eu sunt mai.. ciudata la capitolul asta. Nu imi plac locurile de fitze, nu prea ma intereseaza si mai rau ma enerveaza cand un baiat alege ca loc un bar fitzos si scump numai ca sa ma dea pe mine pe spate- scuzati expresia. Mai rau si-a taiat craca de sub picioare. Daaaar.. fetele prefera un bar mai dragut, un film- nu de actiune sau de groaza, un club -desi nu ai cum sa vorbesti- dar poate asta era si ideea. 

Atitudinea: fii relaxat..:)) Stiu ca cer imposibilul.. dar ea oricum o sa fie stresata- daca nu ii place cum m-am imbracat? daca imi curge rimelul? daca.. si iar daca. Asa ca sfatul meu este ca obligatoriu in primele 10 minute ale intalnirii sa ii spui ceva de bine despre tinuta ei. Nu la inceput: Buna. Ce bine arati! Pare fortata remarca si e nevoie de ceva timp sa va relaxati amandoi. Dupa aia pica foarte bine un compliment. NU exagerat! E atat de aiurea cand bagati texte de vrajeala! Fiti si voi sinceri. Si daca chiar nu iti place nimic la tipa aia, mai bine taci, inghite in sec si asteapta sa se termine intalnirea.  Orice compliment merge..e atat de greu sa zici ca iti place rochia ei (chiar daca e vorba de fusta cu bluza:)) va iertam aceste mici greseli.. chiar sunt dragute). Si sa nu imi spuneti ca nu stiti sa faceti complimente: fals.. :D

Sa nu uit: sa nu dea naibii sa intarziati! Cel mai nasol e sa astepti un baiat. Eu de obicei sunt punctuala- de obicei- am mai intarziat si eu:) Dar mai am prostul obicei sa ajung mai devreme si atunci ma plimb nu cumva sa ajung inaintea lui. 

Intalnirea in sine: fii tu insuti! Eu cred ca atata timp cat iti place o persoana il accepti si cu micile lui defecte si prostiile pe care le spune.  Si am auzit destule la viata mea la intalniri- de la "caut numai sex" pana la - "cand eram mic am omorat animale". Si nu m-a speriat nici una:)) Apreciez mai mult sinceritatea decat sa incerci sa faci pe sarmantul.Bun, ati putea spune -asta e valabil pentru tine. De acord dar daca te prefaci la prima, a doua, a n-a intalnire.. ce relatie o sa ai? Pana la urma defectele tot ies la suprafata:) Mai bine mai tarziu decat niciodata.  Daca e o fata desteapta o sa aprecieze micile prostii pe care le zici, ca si ea are destule. Daca nu vreti o fata desteapta, atunci nu mai cititi in continuare- la alea mai sarace cu duhul nu e nevoie de sfaturi:)

Preferabil: nu vorbiti despre fosta relatie, desi am vazut ca se practica: Si, de ce te-ai despartit de fostul prieten? Parca o sa spun acum tot adevarul sau o sa recunosc ca a fost vina mea! Daca l-am inselat chiar crezi ca o sa iti zic?!:)) Pe mine una nu ma deranjeaza intrebarile astea- dau un raspuns neutru, din care nu se poate intelege mare lucru. Daca va chinuiti si cititi cinci articole despre ce ar trebui sa faceti nu rezolvati nimic-conversatia vine de la sine. Asta e succesul oricarei intalniri. 

Si ajungem la final- o conduci acasa.. :-? Daca fac eu statisticile- cam toti faceti asta desi uneori e mai bine sa nu. Depinde acum si la ce ora v-ati intalnit. Exista prostul obicei ca la sfarsitul intalnirii, conduci fata acasa si inainte sa ii spui pa, la revedere, misto intalnirea sa o saruti! Gresit, gresit, gresit! Sau ma rog, mie nu imi place:)) Sarutul e fortat. Esti la finalul intalnirii- amandoi va intrebati- sa ne sarutam? sa nu ne sarutam? :)) E nasol:) Daca vrei sa o saruti- pregateste si tu terenul- la asta nu va mai ajut desi am cateva idei- si sarut-o si tu din timp :) Daca ajungeti la sex, atunci gata.. nu mai e nevoie de alte intalniri:))

RETETA PENTRU O INTALNIRE: putin suspans, spontaneitate si umor:) 

Cea mai nasoala intalnire a mea: Nici nu voiam sa ma intalnesc cu tipul ala.. dar era ca un fel de datorie.. asa ca in 5 minute m-am si aranjat- blugi si o bluza si am plecat. Va dati seama cat m-am chinuit:)) Ne-am vazut la mall. Dincolo de faptul ca nu exista nici un fel de atractie fizica din partea mea si primul lucru la care m-am gandit a fost: Doamneee... acu 2 zile arata acceptabil, intalnirea a fost nasoala. Am mers la mall la suc. Conversatie am avut: el vorbea, eu ascultam, el vorbea, eu ma enervam. Era exact ce nu cautam la un baiat: un trantor, unul care statea pe banii parintilor si planuia dupa ce termina scoala sa isi ia un loc de munca la varul lui la firma. Aici nu m-am mai putut abtine si am izbucnit: Dar tu nu ai nici un obiectiv in viata? Nu vrei sa faci nimic? Trebuie sa mentionez ca nu ii ceream un cincinal ca pana acum un an nici eu nu stiam ce job vreau- doar banuiam si aveam niste obiective generale dar astea nu includeau sa stau pe banii parintilor sau sa iau un job pe pile- dar eu oricum nu mai sunt pe banii parintilor de mult timp. M-am luat de el cat de mult am putut- nu aveam nimic de pierdut. Am rezistat  o ora !:)) Dupa, el mai voia sa mergem in cismigiu- am inventat o stramba. Si a urmat replica de final: eu m-am simtit bine si mi-ar face placere sa ne mai vedem. Si am zis atunci: si eu dar cred ca e mai bine sa ne vedem numai ca amici.. Si atata a fost. Ne-am pupat, eu am rasuflat usurata si am plecat acasa.., linistita ca am rezistat atat si ca nu l-am luat la bataie.

Cea mai tare intalnire.. au fost mai multe frumoase- spontane, nimic sofisticat ...conversatie frumoasa si gesturi subtile.. detalii mai multe...alta data :) O melodie suuuuper traznita de la Blink 182- First Date ca recomandare- ca lacrimogene ascult eu destule:)

3 comentarii:

Anonim spunea...

sfaturi bune.............apropo palce atitudinea ta.....:):P:P.......chiar ai fost de ajutor.....unpic acolo.....:P:P......mia placut partea cu condusul acsa;) ai total dreptate........:P

Razvi spunea...

Bine scris, mai Petruta! Felicitari!

Firesc, firesc...cum ar trebui intr-adevar sa fie si atitudinea la intalniri, si postul in sine este :)

Anonim spunea...

Nice:

"Daca nu vreti o fata desteapta, atunci nu mai cititi in continuare- la alea mai sarace cu duhul nu e nevoie de sfaturi:)"