marți, 16 septembrie 2008

Raspuns la comentarii de pe blog/cum ranesti un baiat

Frumos e sa raspunzi la comentarii, nu? Erau unele in urma cu vreo luna prin care erau jignite postarile mele.. Le-am lasat. Omul si-a exprimat opinia..:) Nu o sa ma apar ca nu am de ce. Cui ii place, ii place.. cui nu, nu..:)

Dar vad ca v-a placut mult blogul cu tipul cu cei 160 de mii.. :) Si voiam sa scriu o continuare.. in care sa prezint his side :) Am vorbit cu el vineri si mi-a explicat ca nu a fost in Bucuresti si ca voia sa treaca pe la munci ca sa imi dea si banii candva..:) I-am reprosat ca putea sa dea un semn de viata..daca nu scriam blogul..:)) Oricum, all's well that ends well.. eu nu imi vreau banii asa ca socotelile s-au incheiat dar voiam sa atrag atentia asupra bunului simt, o chestie la care eu tin foarte mult :) Si imi pare rau dar.. nu imi pare rau:))

Bun.. sa lamurim comentariul de aseara care de altfel vine din partea unui..pot sa zic cunoscut sau ma bati?:))

hmmm, stai nitel sa punem cap la cap doua postari: un anume tip nu ti-a dat cei 16 lei, drept care l-ai dat pe blog ... cu titlu de pedeapsa, inteleg; nu e clar daca el se simte "ranit", dar ne putem intreba acest lucru, nu?

deci la cautarea pe gugal "cum sa ranesti un baiat" punem raspunsul "dandu-l pe blog"? sau il faci sa guste din propriul tau medicament si il faci sa se inamoreze iremediabil de tine?

La prima parte am raspuns- el e ok.. eu sunt ok.. :)) Acum, a doua. Cum sa ranesti un baiat? Nu pun pe blog decat obsedatii si am avut unul sau cazurile extreme- si iar am avut doar unul. Nu a fost vorba ca nu mi-a dat banii ci de conditiile impuse mai ales cand noi cik ne intelegeam super bine. Daca m-as apuca sa scriu pe blog despre toti baietii.. ohooo.. nu ar fi bine:P Si la partea cu propriul meu medicament- mie nu prea imi iese faza asta.. Daca vreau ca cineva sa se indragosteasca de mine, nu iese.. daca nu vreau sa se intample asta, de-a naibii se intampla..:)) Si oricum, ultimul lucru pe care vreau sa il fac este sa se indragosteasca cineva de mine:P It's a big mistake:))

Nu cred ca e nevoie sa dau sfaturi fetelor despre cum ar putea sa raneasca un barbat.. La asta din cate am inteles eu, ne pricepem foarte bine..:) Cel putin asta observ eu la baietii care inca mai plang dupa vreo fata si tot plang.. si tot plang.. desi au trecut ani..:) 

Fara melodie in blogul asta.. inca o ascult pe cea de ieri- How can u mend a broken heart :) Dar vin cu 2 recomandari de bloguri: unul este la inceput de tot.. dar e promitator, nu de alta dar cunosc eu asa.. pe unul din cei care scrie acolo si va garantez ca o sa va amuzati. Iar celalalt este mai filozofic dar merita..din partea unei fete care ofera feminitate prin toti porii (lucru mai rar intalnit azi).. Enjoy!



3 comentarii:

Anonim spunea...

asta cu ranitul unei persoane....parerea mea este una si tu o stii...SI CE DACA?..dar ai un blog intereasnt ...tre sa apar si eu p aici , nu crezi??MCR master

adispanu' spunea...

"cunoscut" is just perfect ... pentru moment :D

dar nu inteleg de ce e asa big mistake sa ii cazi cu tronc unuia ... oare nu asta cautam toti?

Anonim spunea...

"Si oricum, ultimul lucru pe care vreau sa il fac este sa se indragosteasca cineva de mine:P It's a big mistake:))"

De ce? de ce ar fi un big mistake? Nu ar fi minunat sa stii ca cineva ar da totul pt tine?
Dar daca te indragostesti si tu de el/ea? Atunci de ce ar fi o atat de mare catastrofa?